De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaats veranda’s, serres en buitenverblijven op maat. Wij creëren samen met u uw eigen droomtuin!

Nieuwe website

Op woensdag 18 april 2018 is de nieuwe website van De VerandaSpecialist online gegaan. Arie, onze web-ontwikkelaar heeft de nieuwe website ontworpen. Tijdens de bouw van de nieuwe website hebben we ons gericht op het gebied van web-development, copywriting, en de online vindbaarheid. Wij hopen met deze nieuwe website dat men een betere impressie krijgt van wat De VerandaSpecialist zoal aanbied. Alle huidige informatie hebben wij overgeplaatst en indien nodig aangepast. We hebben de website voorzien van prachtige sfeerfoto’s die onze luxe buitenverblijven goed weergeven.

Veranda

Wilt u tijdens zwoele zomeravonden lang buiten kunnen zitten of juist in de winter? Met een veranda geniet u alle seizoenen door van uw tuin. Zelfs in de herfst en in de winter kunt u heerlijk in de tuin zitten, doordat u lekker droog zit.

Serre

Of wilt u het hele jaar door van uw tuin genieten? Een serre creëert extra ruimte, hierdoor krijgt uw huis een luxere uitstraling. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving begeeft.

Een buitenverblijf is de plek waar u zowel in de zomer als in de winter uw gasten kunt ontvangen. Geniet van lange gezellige avonden terwijl u een prachtig uitzicht op uw tuin heeft met een uniek buitenverblijf op maat.

De VerandaSpecialist

Ons vakkundige team bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt met duurzame materialen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met onze kennis, ervaring en vakmanschap en voeren uw ontwerp tot in details perfect uit. Wilt u meer weten over onze unieke buitenverblijven? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Categories: Blogs