Een klassieke stijl geeft een nostalgisch uiterlijk aan uw woning en past perfect bij uw tuin. De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassiek of nostalgisch buitenverblijf die perfect bij uw woning past. In het onderstaande bericht leest u meer over de klassieke stijl.

Kenmerken klassieke stijl

Een klassiek buitenverblijf is te herkennen aan zijn warme, gezellige nostalgische uitstraling. De klassieke stijl verwijst naar de jaren 30 van der vorige eeuw met het Victoriaanse uiterlijk. Een klassiek buitenverblijf heeft voornamelijk een waaier dak of zadeldak op hoge puinen met bovenlichten. De klassieke veranda heeft sierlijke details die volledig in de stijl van uw woning zijn gemaakt en wordt vaak voorzien van klassiek hang- en sluitwerk. Ook kunt u een klassiek buitenverblijf herkennen aan de robuuste balken die door middel van een traditionele verbinding aan elkaar verbonden zijn.  De klassieke stijl staat prachtig bij villa’s en herenhuizen. Maar ook voor andere woningen kan er een buitenverblijf in de klassieke stijl gebouwd worden.

Belangrijk

Een klassiek woonkarakter is tijdloos, statig, luxe en elegant en heeft een kenmerkend rustieke stijl. Het is belangrijk dat zelfs de kleinste details van het klassieke uiterlijk perfect aansluit op uw woonhuis.

Voordelen klassiek buitenverblijf

De nostalgische uitstraling van een klassiek buitenverblijf geeft een romantische en warme sfeer. De extra ruimte zorgt voor luxe en comfort. U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit en we werken met duurzame materialen.

Bewoners kunnen genieten van extra lange avonden met een klassiek buitenverblijf zoals een klassieke serre of een klassieke veranda. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke sfeer omgeeft.

Contact De VerandaSpecialist

Ziet u uzelf al samen met uw gezin of vrienden in deze mooie klassieke veranda of serre genieten van de tuin? Wij realiseren uw buitenverblijf op maat van A tot Z. Wilt u meer weten?  Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Categories: Blogs