Een landelijke stijl heeft een tijdloze, stoere, robuuste uitstraling. Het buitenverblijf is vaak gemaakt van duurzaam en onbehandeld eiken of Douglas-hout. Een eventuele rietgedekte kap is voorzien van eiken balkenconstructies. De steunbalken zijn voorzien van hardstenen of betonnen sokkels. Een landelijke stijl is te herkennen aan de zachte pastelkleuren, zandkleuren en gebroken wit tinten. Deze speciale details zorgen voor een rustige, warme en gezellige sfeer in uw huis en tuin. Een landelijke stijl is geschikt voor allerlei soorten woningen. Of u het landelijke buitenverblijf direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin, het maakt de landelijke omgeving helemaal compleet! Met een buitenverblijf in een landelijke stijl kunt u tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst en de winter extra lang genieten van uw tuin!

Landelijke serre

Een mogelijk landelijke buitenverblijf is een landelijke serre. De landelijke serre kan met verschillende materialen gebouwd worden. Geniet de hele dag van een oase aan licht. Een landelijke serre is de perfecte toevoeging om jouw woning een bijzondere uitstraling te geven.

Landelijke veranda

Of wat dacht u van een landelijke veranda? Een landelijke veranda is de perfecte toevoeging aan uw tuin. Het robuuste en stoere uiterlijk van een landelijke veranda geeft een warme sfeer. Of u de landelijke veranda direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin, het maakt de landelijke omgeving helemaal compleet.

Landelijke overkapping

Ook kunt u kiezen voor een landelijke overkapping van bijvoorbeeld Douglas-hout. Een prachtig buitenverblijf waaronder uw heerlijk buiten kunt zitten.

Andere stijlen

Of wilt u uw buitenverblijf liever van een andere stijl voorzien? Dan kunt u kiezen uit een klassieke, moderne, exclusieve of luxe stijl. Bij het ontwerpen van uw ideale veranda houden we altijd rekening met uw woonhuis, tuin en leefomgeving. Hierdoor wordt uw veranda een onderdeel van uw woonruimte. Als u uw eigen unieke veranda wilt laten bouwen, luisteren we uiteraard ook altijd naar uw woonwensen. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp van uw heerlijke buitenverblijf.

Categories: Blogs