Informatie

Op zoek naar meer inspiratie en informatie over veranda’s en andere buitenverblijven? Wij zetten alle informatie onder elkaar. Ontdek ons maatwerk!

Offerte aanvragen
  • Inspiratie
    Luxe terrasoverkapping in Amerongen

    Inspiratie voor een luxe overkapping

    Wilt u een luxe overkapping laten plaatsen of bent u nog op zoek naar de juiste stijl voor uw nieuwe buitenverblijf? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door de keuzes van de klanten van De VerandaSpecialist die u voor zijn gegaan.

  • Tuinkamer
    Een glazen tuinkamer het ultieme buitenleven

    Vrijstaande tuinkamer

    Wilt u uw tuin compleet maken met een vrijstaande tuinkamer? Geniet van ultieme luxe in uw achtertuin door het plaatsen van een vrijstaande tuinkamer van hout. Een tuinkamer kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

  • Stijlen
    Landelijke veranda in Rotterdam

    Op zoek naar een Amerikaanse veranda?

    Weet u al in welke stijl u uw nieuwe veranda of overkapping wilt laten uitvoeren? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen. Kies onder andere uit modern, landelijk of klassiek. Of laat u inspireren door deze Amerikaanse veranda!

  • Overkapping
    Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

    Kom tot rust in een overkapping met jacuzzi

    Heeft u een jacuzzi in uw tuin? Of heeft u de wens om er in de toekomst één aan te schaffen? Maak de standplaats van uw jacuzzi compleet met een overkapping. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die De VerandaSpecialist biedt!

  • Inspiratie
    Tuinkamer te Elburg

    Interieur tips voor uw tuinkamer

    Heeft u een tuinkamer of wordt er binnenkort een buitenverblijf aan of bij uw woning geplaatst? Dan kan het leukste gedeelte nu beginnen: het inrichten van de ruimte! U vindt hier verschillende tips ter inspiratie.

  • Buitenverblijf
    Landelijke veranda

    Buitenkamer

    Heeft u interesse in een vrijstaand buitenverblijf in uw tuin? Laat u verrassen door de luxueuze buitenkamers van De VerandaSpecialist en alle mogelijkheden die deze met zich meebrengen.

  • Inspiratie
    Landelijke veranda met heater

    Doe veranda inspiratie op!

    Heeft u al langere tijd de wens voor een veranda in uw tuin of aan uw woning? Of bent u nog in de oriënterende fase voor het plaatsen van een buitenverblijf? Vind alle inspiratie die u nodig heeft bij De VerandaSpecialist.

  • Tuinkamer
    Moderne tuinkamer in Den Haag

    Een glazen tuinkamer: het ultieme buitenleven

    Heeft u altijd al een glazen tuinkamer willen hebben? Een ruimte vol daglicht om gasten te kunnen ontvangen, samen in te dineren of gewoonweg om comfortabel van het buitenleven te kunnen genieten? Wat uw wens ook is, wij helpen u graag!

  • Veranda
    Klassieke veranda in Leersum

    Is een fundering nodig bij een veranda?

    Overweegt u het plaatsen van een veranda aan uw woning? Wilt u meer informatie inwinnen over een veranda fundering? Lees verder voor de mogelijkheden qua fundering en hoe dit in zijn werk gaat.

  • Tuinkamer
    Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

    Inspiratie voor een luxe tuinkamer

    Bent u op zoek naar inspiratie voor het plaatsen van een tuinkamer? Wij voorzien u graag van tuinkamer inspiratie! Maak uw tuinkamer volledig naar eigen wens met een ontwerp op maat.

  • Veranda
    Luxe veranda in Breda

    Houten veranda

    Bent u benieuwd naar alle voordelen van een exclusieve houten veranda van De VerandaSpecialist? Ontdek uw exclusieve droomverblijf!

  • Overkapping
    Voorbeeld van een boeilijst bij een houten veranda

    Terrasoverkapping op maat

    Met een terrasoverkapping geniet u van het ultieme buitenleven. Laat uw terrasoverkapping op maat maken. Zodat u volop in stijl kunt genieten!

  • Inspiratie
    Een op maat gemaakte veranda met vlonder

    Veranda inrichten

    Veranda inrichten? Wij voorzien van inspiratie om uw buitenverblijf sfeervol en functioneel in te richten. Lees hier alle tips!

  • Overkapping
    Luxe veranda met lichtstraat te Ede

    Houten overkapping

    Wij bouwen uw overkapping volledig op maat, zodat hij compleet aansluit op uw wensen. Dat wordt optimaal en genieten van uw luxe overkapping. Ontdek ons maatwerk!

  • Veranda
    Moderne tuinkamer in Elburg

    Veranda op maat

    Wilt u graag een veranda op maat laten bouwen? Bij het ontwerpen van uw luxe veranda op maat richten wij ons op uw woonhuis, tuin en leefomgeving.

  • Overkapping
    Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

    Tuinoverkapping

    Een tuinoverkapping is de oplossing indien u het hele jaar buiten wilt zitten. Met een luxe tuinoverkapping maakt u uw tuin compleet.

  • Veranda
    Aanbouw veranda met gezellige inrichting en luxe lichtstraat

    Aanbouw veranda

    Wilt u wat extra ruimte aan uw huis creëren? De VerandaSpecialist maakt prachtige buitenverblijven op maat, ook een luxe aanbouw veranda voor uw woning.

  • Veranda
    Een klassieke veranda aan huis bij een project in Leersum

    Veranda aan huis

    Een houten veranda aan huis voor u op maat gebouwd? De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos bij de Veranda Specialist. Ontdek onze maatwerk buitenverblijven.

  • Buitenverblijf
    Poolhouse met antraciete shutters

    Houten buitenverblijf

    Alles weten over een houten buitenverblijf? Lees meer over de voordelen en geschikte houtsoorten. Wij bouwen uw houten buitenverblijf op maat!

  • Veranda
    Veranda van glas

    Veranda glas

    De VerandaSpecialist helpt u graag aan uw unieke veranda van glas. Er zijn veel verschillende manieren om veel glas te plaatsen in de veranda. Neem contact op.

  • Buitenverblijf
    Glazen buitenverblijf

    Glazen buitenverblijf

    Een glazen buitenverblijf in uw tuin, zodat u warm en comfortabel kunt genieten van uw tuin? De VerandaSpecialist plaatst graag uw luxe glazen buitenverblijf.

  • Veranda
    Vrijstaande veranda

    Vrijstaande veranda

    De VerandaSpecialist maakt uw vrijstaande veranda helemaal naar wens en op maat. Wij realiseren uw vrijstaande veranda van A tot Z. Bekijk hier de mogelijkheden.

  • Veranda
    Veranda in moderne stijl

    Veranda ontwerpen

    Een veranda ontwerpen is onze specialiteit. Onze ontwerpen zijn volledig maatwerk. Wij realiseren uw veranda van ontwerp tot plaatsing.

  • Buitenverblijf
    Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

    Tuinschuur

    Bent u op zoek naar een luxe tuinschuur? Een praktische opbergruimte en zithoek in één? Een luxe tuinschuur met veranda biedt het ultieme comfort.

  • Buitenverblijf
    Veranda bij zwembad

    Tuingebouw

    Een luxe tuingebouw is de oplossing voor veel wensen. Wij bouwen uw luxe tuinhuis, geheel ontworpen aan de hand van uw wensen. Ontdek ons maatwerk!

  • Accessoires
    Luxe veranda

    Glasdak

    Met een glasdak creëert u veel licht in uw luxe buitenverblijf. Een glasdak is mogelijk bij veel buitenverblijven. Geniet van meer daglicht in uw veranda.

  • Buitenverblijf
    Luxe kapschuur

    Luxe kapschuur

    Wilt u graag een luxe kapschuur in uw tuin? De Veranda Specialist helpt u graag met het ontwerpen en bouwen van uw luxe kapschuur.

  • Veranda
    Veranda landelijk Gaanderen

    Eikenhouten veranda

    Bent u op zoek naar een veranda met een robuuste en landelijke uitstraling? Dan is een eikenhouten veranda iets voor u! Eiken is een duurzame houtsoort met een rustieke uitstraling. Zo geniet u jarenlang van uw vakkundig gebouwde veranda!

  • Veranda
    Luxe veranda met open haard

    Veranda laten bouwen

    Een veranda laten bouwen lijkt een groot project, maar wij regelen de bouw van A tot Z. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bouwen uw maatwerk veranda!

  • Serre aanbouw
    Modern tuinkantoor

    Gastenverblijf

    Wij plaatsen gastenverblijven op maat. Nieuwsgierig naar onze voordelen en de mogelijkheden? Laat uw verrassen door onze luxe gastenverblijven!

  • Veranda
    Maatwerk veranda

    Maatwerk veranda

    Ons specialisme ligt in het ontwerpen en bouwen van maatwerk veranda’s en andere buitenverblijven. Geniet van het ultieme buitenleven met een luxe veranda op maat.

  • Buitenverblijf
    Klassieke veranda te Baarn

    Luxe tuinhuis

    Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis? Laat uw luxe tuinhuis helemaal bouwen naar uw wens door De VerandaSpecialist. Neem contact op voor meer informatie.

  • Buitenverblijf
    Houten poolhouse

    Luxe buitenverblijf

    Wilt u een luxe buitenverblijf laten plaatsen in uw tuin of aan uw woning? De VerandaSpecialist is dé expert. Wij bouwen al onze luxe buitenverblijven op maat.

  • Stijlen
    Exclusieve serre

    Unieke veranda

    Bent u op zoek naar een unieke veranda of een ander uniek buitenverblijf? De VerandaSpecialist is dé specialist in maatwerk buitenverblijven zoals een tuinkamer, een poolhouse of een veranda.

  • Veranda
    Veranda met elektrische schermen

    Veranda van kwaliteit

    In ruim tien jaar tijd hebben wij nog nooit twee dezelfde veranda’s geplaatst. Al onze veranda’s zijn uniek en op maat gemaakt. Een veranda van hoogwaardige kwaliteit is dan bij ons de norm. Maak kennis met onze maatwerk buitenverblijven!

  • Stijlen
    Luxe veranda te Leersum

    Exclusieve veranda

    Wilt u een uniek buitenverblijf laten bouwen? Wij realiseren exclusieve veranda’s op maat. Een exclusieve veranda met een uniek ontwerp; echt maatwerk!

  • Stijlen
    Een klassieke veranda aan huis bij een project in Leersum

    Klassieke veranda

    Heeft u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt uw klassieke veranda op maat.

  • Stijlen
    Luxe veranda bij landhuis

    Luxe veranda

    Maatwerk, nette afwerking en een uniek ontwerp met comfortabele accessoires: dat is een luxe veranda van De VerandaSpecialist. Stijlvolle houtbouw op maat!

  • Stijlen
    Moderne tuinkamer met lichtstraat aangebouwd in Elburg

    Moderne veranda

    Heeft u een moderne woning en bent u op zoek naar een moderne veranda? Wij realiseren uw moderne serre geheel op maat. Ontdek onze luxe buitenverblijven!

  • Stijlen
    Poolhouse

    Landelijke veranda

    Een landelijke veranda is gebouwd van hout en heeft een natuurlijke uitstraling. Wij bouwen uw luxe landelijke veranda volledig op maat. Maak uw tuin compleet!

  • Tuinkamer
    Tuinkamer antraciet en hout

    Tuinkamer

    Wilt u graag een luxe tuinkamer aan uw woning laten bouwen? Een luxe tuinkamer met glazen schuifwanden zorgt voor veel wooncomfort.

  • Overkapping
    Luxe terrasoverkapping in Amerongen

    Luxe overkapping

    Met een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen door droog buiten zitten. Iedere luxe overkapping is maat- en vakwerk bij De VerandaSpecialist.

  • Buitenverblijf
    Houten poolhouse

    Poolhouse

    Een poolhouse plaatsen in uw achtertuin? Laat uw poolhouse volledig op maat maken door onze vakmannen. Geniet van het ultieme buitenleven!

  • Serre aanbouw
    Tuinkantoor aan huis

    Tuinkantoor

    De VerandaSpecialist is een expert in het maken van uw luxe tuinkantoor. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een luxe tuinkantoor.

  • Serre aanbouw
    Moderne serre in hoofddorp

    Serres

    Bent u op zoek naar een serre? Wij plaatsen graag uw serre geheel naar wens. Wilt u een landelijke, klassieke, moderne of luxe serre?

  • Stijlen
    Een landelijke houten serre met harmonicadeuren op maat

    Landelijke serre

    Gaat u uw landelijke serre gebruiken om te dineren, loungen of werken? Waar u ook voor kiest, de extra ruimte is een grote aanwinst voor uw woning.

  • Stijlen
    Overkapping aan huis met luxe inrichting een open haard en lichtstraat

    Luxe serre

    Een luxe aanbouw serre is voorzien van luxe accessoires zoals een lichtstraat, open haard en heeft natuurlijk een goede isolatie.

  • Stijlen
    Aanbouw in klassieke stijl met openslaande deuren

    Exclusieve serre

    Een exclusieve serre wordt op maat voor u gebouwd. Uw woonhuis krijgt een extra luxe uitstraling met een exclusieve serre.

  • Stijlen
    Moderne serre

    Moderne serre

    De moderne serre heeft een strakke uitstraling en past goed bij een nieuwbouwwoning. Wij maken van uw woning en de serre één geheel!

  • Stijlen
    Klassieke serre met sierklossen

    Klassieke serre

    Bent u op zoek naar een klassieke serre? Een klassieke serre is te herkennen aan haar sierlijke details. Een serre die aansluit op uw klassieke woning.