Wanneer de zomermaanden er weer aankomen, begint het te kriebelen: eindelijk kan er weer genoten gaan worden van de tuin. Deze tuin is de ideale plek om rondom uw eigen woning even tot uzelf te komen. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Daarom kunt u hieronder vijf tips lezen waardoor uw tuin een nog aangenamer plekje kan worden.

 

Een elektrisch scherm

Buiten zitten is erg fijn, maar overdag kan de zon recht op de tuin gericht staan. Het wordt dan bijzonder warm en daarnaast is de hele middag in de zon zitten niet goed voor de huid. Ook de wind kan soms een irritante factor zijn tijdens het buiten zitten. Een elektrisch scherm beschermt u zowel tegen de zon als de wind. Wanneer deze uitgezet wordt, kunt u heerlijk buiten zitten.

 

Verlichting

Het is gezellig om met familie en vrienden in de tuin te zitten. Daarom wilt u niet dat het gebrek aan lichten een spelbreker wordt gedurende de avond. Er zijn vele soorten verlichting beschikbaar voor de tuin, uw veranda of een serre.

 

Haarden en kachels

’s Avonds kan het snel afkoelen. Daarnaast kan het zijn dat u ook in het najaar wilt genieten van uw tuin, ondanks de koudere temperatuur. Haarden en kachels verwarmen u optimaal, zodat u ten alle tijden kunt genieten van de tuin.

 

Gastenverblijf

Het fijne aan de zomer zijn al die leuke momenten die u samen met familie en vrienden kunt delen in uw eigen tuin. Een mooi gastenverblijf in uw tuin zorgt er voor dat u langer samen met uw vrienden of familie kunt genieten van een gezellige avond. Daarnaast is het een goed uitziende toevoeging aan de tuin die het geheel wat meer klasse en uitstraling geeft. Het is toch wel luxe om te hebben, zo’n gastenverblijf.

 

Veranda

Een veranda sluit perfect aan op uw huis en is een waardevolle toevoeging voor de tuin. Een zomerse avond kan voortaan langer doorgaan, en ook in de winterse maanden kan u hier aangenaam vertoeven.

 

Visio Vireo Tuinen 

Bent u benieuwd naar verschillende tuinontwerpen? Of wilt u uw tuin nog mooier maken? Kijk dan eens op http://visiovireo.nl/ Visio Vireo Tuinen biedt tuinadvies en helpt met het onderhouden en ontwerpen van uw droomtuin!

 

 

 

Categoriën: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *