Wilt u een veranda of serre aan uw woonhuis bouwen? Dan wilt u natuurlijk dat uw tuin perfect past bij uw buitenverblijf. Een prachtige tuin, in combinatie met een gezellig buitenverblijf creëert de tuin van uw dromen!

Tuin

Bent u tevreden met uw veranda of serre, maar wilt u nog iets veranderen aan uw tuin? Denkt u meer uit uw tuin te kunnen halen of wilt u dat de tuin aansluit op de stijl van uw serre of veranda? Wat voor uitstraling wilt u uw tuin geven? Sluit de tuin mooi aan bij uw veranda of serre? Niet alleen de inrichting en de beplanting van uw tuin is belangrijk, maar ook het ontwerp. De VerandaSpecialist helpt u graag met het creëren van uw droomtuin.

Bij het ontwerpen van uw droomtuin kijken we naar uw woonwensen, de locatie, de architectuur van uw woning en natuurlijk uw tuin. Wilt u genieten van de ochtendzon, wegdromen tijdens een flinke regenbui of droomt u liever weg bij een prachtige sterrenhemel? Met een mooie tuin en een prachtig buitenverblijf worden uw tuin én uw woonhuis samen één geheel.

Klassiek

Klassieke tuinen ziet u vooral bij historische gebouwen, bedrijfspanden en monumentale woningen. De klassieke tuin is te herkennen aan zijn historische en natuurlijke uiterlijk. Prachtige rozenstruiken, groene hagen, hortensia’s, in even gekleurde tegels en een kunst sculptuur geven de klassieke tuin een romantische sfeer. De klassieke veranda of klassieke serre creëren een nostalgische sfeer.

Landelijk

In landelijke tuinen komen veel elementen uit de natuur voor: bemoste bomen, een lang gazon, grote planten borders, groene hagen, grote struiken, kleurrijke bloemen en fruitbomen. Ook is een landelijke tuin vaak voorzien van een lange vijver, dat dieren als kikkers en watervogels aantrekt. De landelijke veranda of -serre sluit perfect aan bij uw landelijke tuin.

Moderne tuinen

Moderne tuinen ziet u voornamelijk bij bedrijven en nieuwbouwhuizen. Moderne tuinen hebben een strakke indeling, groene hagen, bloemrijen aan beide kanten van het pad en natuurlijke kleuren zoals grijs, antraciet, wit en naturel die de moderne stijl benadrukken. Een moderne veranda of moderne serre past perfect bij de moderne tuin!

Contact

De VerandaSpecialist staat met haar exclusieve buitenverblijven bekend om kwaliteit en maatwerk. Neem gerust contact op met ons, om uw wensen door te spreken! Wij plaatsen graag uw droombuitenverblijf! Met ons gespecialiseerde team ontzorgen we u van A tot Z. Van tekenwerk tot vergunning tot de turn key oplevering van uw product.

Categories: Blogs