Wilt u zowel in het voorjaar als in het najaar buiten zitten? Dat kan met een veranda, serre of buitenverblijf op maat. Wij bieden verschillende producten aan, zodat we uw buitenverblijf echt op uw wensen kunnen afstemmen. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden, een elektrisch scherm, een lichtstraat of een haard in uw buitenverblijf?

Serre

Een serre wordt op maat wordt gebouwd. Deze ontwerpen zijn altijd exclusief, u hebt zelf de keuze in uitstraling, afmeting en indeling. Zo kunt u kiezen voor grote, openslaande tuindeuren naar beide zijden van de woning. Ook kan de serre zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is, dit maakt de exclusieve serre een stuk opener en lichter.

Veranda

U kunt kiezen uit diverse soorten hout en andere materialen. Zelfs het hang- en sluitwerk, de goot en de afwerking worden volledig in stijl ontworpen. Wij stemmen de veranda af op uw woonwensen. Wilt u een dak van lamellen, bovenramen, een hekwerk, ingebouwd screen of een lichtstraat in uw veranda? Of wat dacht u van een loungeruimte? In korte tijd toveren we een lege ruimte in uw tuin om tot een stijlvolle loungeruimte.

Glazen schuifwanden

De glazen schuifwand kan worden voorzien van tochtstrippen en borstelprofielen. De glazen schuifwand is eenvoudig toe te voegen als scheidingswand of terrasbeglazing. Een glazen schuifwand is weerbestendig. Of het nu regent, koud is of waait, met een glazen schuifwand kunt u ondanks het weer het hele jaar door in uw tuin zitten.

Extra toevoegingen

Op het gebied van extra toevoegingen kunnen er allerlei aanpassingen worden gedaan. Denk bij verlichting aan: hanglampen en sfeervolle up/down lights.

Verschillende soorten verwarmingen zoals haarden, kachel, heaters of warmte lampen zorgen voor extra warmte tijdens de koude dagen.

De lichtstraat zorgt voor veel licht en biedt een optimale lichtinval. Met een lichtstraat op maat heeft u extra comfort en heeft u geen elektrisch licht nodig om van uw veranda of serre te genieten.

Toevoegingen van schermen tot lamellendaken, verzorgen wij graag voor u!

Contact

De VerandaSpecialist staat met haar exclusieve buitenverblijven bekend om kwaliteit, en maatwerk. Neem gerust contact op met ons, om uw wensen door te spreken! Wij plaatsen graag uw droom buitenverblijf! Met ons gespecialiseerde team ontzorgen wij u van A tot Z. Van tekenwerk tot vergunning tot de turn key oplevering van uw product.

Categories: Blogs