Heeft u een veranda of wilt u binnenkort een veranda realiseren? Dan zijn er talloze keuzes die gemaakt moeten worden uit alle mogelijkheden die er zijn. Om te voorkomen dat u door de opties de veranda niet meer ziet – figuurlijk dan – hebben wij het ruime aanbod aan opties eens op een rijtje gezet. Zo kunt u op een overzichtelijke manier beoordelen wat wel en wat niet geschikt is voor uw veranda!

Terrasverwarming

Om vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten te kunnen zitten, is terrasverwarming onmisbaar. Dit kan op een heleboel manieren gerealiseerd worden. Zo zorgt de houtkachel voor een heerlijk sfeertje, maar hier hebt u wel een schoorsteen voor nodig. Een makkelijke én goedkope optie is de terrasheater die door middel van infraroodstraling warmte afgeeft. Ook is er de duurzame pelletkachel met een optimale verbranding van houtsnippers. Wat u ook kiest, de VerandaSpecialist zorgt ervoor dat alleen de beste kwaliteit geleverd wordt!

Glazen schuifwanden

Wanneer u net een nieuwe veranda hebt, wilt u natuurlijk niet dat er naar binnen kan worden geregend en uw mooie loungeset helemaal nat wordt. Daardoor is het handig dat wanneer u er niet zit, de veranda dicht kan door middel van glazen schuifwanden. Zo behoudt u het open en ruimtelijke gevoel, maar wordt uw veranda goed beschermd tegen weersinvloeden! Natuurlijk zijn de schuifwanden ook erg handig om met slechter weer in de veranda te kunnen zitten, zodat u toch het gevoel hebt dat u buiten zit.

Zonwering en screens

Zonwering is een groot pluspunt wanneer het gaat om veranda’s. Zo wordt uw meubilair beschermd en heeft u zelf ook geen last van de zon. Bij veranda’s is het niet handig wanneer er grote uitvalschermen naar buiten steken, waardoor er eigenlijk altijd voor screens wordt gekozen. Deze elektrische zonneschermen kunnen strak langs de geleiders naar beneden worden gerold met een afstandsbediening, waardoor ze weerbestendig zijn. Kortom: elektrische zonwering is een optie waar u gegarandeerd veel plezier van gaat hebben!

Onze veranda’s zijn maatwerk!

Door al deze losse mogelijkheden en opties is elke veranda weer maatwerk. Iedereen heeft z’n eigen wensen en we doen dan ook ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te realiseren. Een droomveranda waar u elke dag blij mee bent: dat is wat we willen! Benieuwd hoe we voor u een veranda met de juiste opties kunnen realiseren? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Categories: Blogs