Inspiratie voor uw luxe buitenverblijf

U kent het vast wel, u wilt buiten zitten maar het begint net te regenen of het is te koud om te genieten van het buitenleven. Dat kunt u oplossen door een luxe buitenverblijf in uw tuin te laten plaatsen. We snappen dat u door de bomen het bos niet ziet en daarom vindt u in dit artikel inspiratie.

Alle buitenverblijven zijn op maat gemaakt door De VerandaSpecialist. Wanneer u ook een luxe buitenverblijf op maat wilt laten maken, kunt u contact met ons opnemen.

Sfeervolle veranda

1. Deze luxe veranda is gebouwd in de klassiek-landelijke stijl. De witte kleur geeft het geheel een frisse uitstraling. Door de grote glazen wanden komt er veel licht naar binnen. Bij mooi weer kunnen deze opengeschoven worden waardoor het een open buitenverblijf wordt. Door de ingebouwde verlichting verandert deze luxe veranda ’s avonds in een romantisch paleisje.

Praktische veranda

2. Dit is een typisch geval van een ongebruikte hoek praktisch en nuttig gebruiken. Deze luxe veranda bouwen we in een modern-klassieke stijl. De staanders zijn tot in de details uitgewerkt en de ronde bewerkte boog geeft het een sierlijk geheel. De bewoners zitten heerlijk uit de wind en hun tuinmeubilair blijft mooi.

Klassieke veranda

3. Dit buitenverblijf is gebouwd in een moderne stijl. De ronde bogen geven een speels effect aan de veranda. Ook geeft het traphek het gevoel van een ‘apart gedeelte’ waardoor je een heerlijk plekje creëert om zomers onder te vertoeven. Bij het ontwerp heeft De Verandaspecialist goed gekeken naar de stijl van het huis de tekening hierop aangepast.

Landelijk buitenverblijf

4. Deze luxe tuinkamer is gebouwd in de landelijke stijl. Deze stijl past goed bij een boerderijwoning of bij een huis wat omringt is door veel bomen. De houten afwerking geeft het geheel een stoere uitstraling. De glazen schuifwanden kunnen zowel open als dicht gedaan worden waardoor het verblijf geschikt wordt voor de winter en de zomer. Om zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten vallen, heeft het dak een ingebouwde lichtstraat.

Romantische veranda

5. Wilt u een romantisch buitenverblijf?  Deze prachtige veranda aan het water is een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. Door de zwart-witte kleuren krijgt het geheel een moderne uitstraling. Met sfeervolle verlichting kunt u op zomerse avonden nog uren buiten blijven zitten.

Wij realiseren uw veranda

Wilt u graag een luxe veranda-, serre of ander buitenverblijf? De VerandaSpecialist maakt deze graag op maat voor u. Van terrasvloeren tot verlichting en van een lichtdak tot schuifdeuren; wij maken uw buitenverblijf van A tot Z. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.