Wilt u een landelijke veranda laten bouwen of hebt u deze al? Het is fijn om wat inspiratie op te doen voor de inrichting van uw buitenverblijf. Die geeft de VerandaSpecialist u graag.

Loungehoek veranda

Hebt u een veranda laten bouwen met als ‘bestemmingsdoel’ een fijne plek om tot rust te komen? Dan is een loungehoek onmisbaar. Laat wat natuurlijke tinten terugkomen of kies voor een moderne loungeset voor een mooi contrast.

veranda inspiratie veranda inrichting

Bron: Keessmit.nl

Veranda inrichting voor de kids

Hebt u (klein)kinderen? Een veranda is ook een heerlijke plek om droog te schommelen. Je kunt deze zelf maken of kopen bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. En de VerandaSpecialist kan deze ook leveren wanneer u een luxe veranda door ons laat bouwen.

veranda inrichting kids

Bron: Wimke.nl

Verlichting veranda

Hebt u een veranda en mist u nog wat sfeer? Het zou goed kunnen dat dat aan uw verlichting ligt. Plaats wat sfeerlampen of breng spots aan in het plafond. De VerandaSpecialist kan uw verlichting inbouwen bij het bouwen van uw veranda.

Veranda op maat met verlichting

Maak je veranda-inrichting compleet met accessoires

Je kunt ervoor kiezen om enkel een loungeset op je veranda te plaatsen en om verlichting in te bouwen of op te hangen. Maar om het echt gezellig te maken is meer nodig. Denk hierbij aan accessoires die voor een warme sfeer zorgen. Veel groen verbindt de veranda met uw tuin. Natuurlijke tinten, zoals een rotan vloerkleed, ook. Een leuk poefje en wat bijpassende kussens maken uw veranda tot een heerlijk knus buitenverblijf. Als je daar eenmaal zit, wil je niet meer weg!

Inspiratie inrichting veranda

Bron: Zevyjoy.com

Hebt u genoeg inspiratie opgedaan? Dan is het nu tijd om uw landelijke droomveranda te realiseren. De VerandaSpecialist bouwt uw luxe veranda graag op maat voor u. Geen veranda is ons te groot of te klein en we werken deze uit tot in de kleinste details. Ook kunnen we alle toebehoren inbouwen/leveren. Zoals een luxe kachel, een lichtdak of verlichting. Enkel de inrichting van uw landelijke veranda laten we aan u over.