Een luxe lamellen dak in uw veranda is de perfecte toevoeging, het zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw unieke veranda. De lamellen daken van De VerandaSpecialist zijn elektrisch, dus één druk op de knop maakt al een groot verschil.

1. Waterdicht of open lucht

U wilt graag een veranda, terrasoverkapping of serre, maar heeft nog twijfels over het dak. Het liefst zit u in de open lucht, maar dat is niet praktisch als het regent. Met een lamellen dak in uw veranda, kiest u op elk moment uw voorkeur. Op mooie dagen kiest u voor een open dak en in de nacht of tijdens een regenbui drukt u op de knop, waardoor er een mooi waterdicht dak ontstaat.

2. Schaduw

De lamellen kunnen twee richtingen op: met de zon mee of juist naar de schaduwkant toe. Is de zon te fel? Dan kunt u de brede lamellen wat dichter draaien. U bepaalt zelf hoeveel zon en blauwe lucht u wilt zien. Als het erg zonnig is, zal de veranda indirect verlicht worden, maar heeft u geen last van de schadelijke stralen van de zon.

Exclusieve veranda te Den-Haag-002

3. Ventilatie

Als de lamellen open staan, kan de lucht alle kanten op. Warme lucht stijgt op en ontsnapt dus tussen de lamellen door. Hierdoor valt de hitte in uw unieke veranda, serre of terrasoverkapping mee.

4. Design – open uitstraling

Een lamellen dak in de veranda zorgt voor een open en luxe uitstraling. Doordat het dak letterlijk open kan en het model past bij de sfeer van uw huis, is het een uitnodigende plek om te zitten voor uw gasten. Uw huis ziet er nog luxer uit en het design is uniek.

5. Nog langer het buitengevoel

Doordat u de lucht kunt zien, heeft u nog langer het gevoel dat u buiten zit. Vanuit uw favoriete stoel bij de kachel kijkt u zo naar de sterrenhemel. Ook tijdens frissere lente- en herfstdagen kunt u ervoor kiezen om buiten lekker warm te zitten. Wordt het ’s avonds toch te koud of komt er een regenbui? Dan kunt u heerlijk op uw favoriete plek blijven zitten. Het enige wat u dan hoeft te doen, is de lamellen dichtdraaien. Wordt het te donker, dan kunt u ervoor kiezen om verlichting in het lamellen dak aan te brengen. Voor deze opties mag u contact met ons opnemen, dan geven wij u advies op maat.

Lichtstraat

Is een lamellen dak niet helemaal uw oplossing? Dan helpt De VerandaSpecialist u graag bij het alternatief: een lichtstraat. Wij hebben drie verschillende lichtstraten die zorgen voor natuurlijk daglicht in uw huis.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van een lamellen dak in uw veranda, serre of terrasoverkapping? Neem dan contact op met De VerandaSpecialist. Wij hebben al jaren ervaring en kunnen u voorzien van het beste advies.

Categories: Blogs