Genieten van uw tuin

  Wanneer de zomermaanden er weer aankomen, begint het te kriebelen: eindelijk kan er weer genoten gaan worden van de tuin. Deze tuin is de ideale plek om rondom uw eigen woning even tot uzelf te komen. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Daarom kunt u hieronder vijf tips lezen waardoor uw tuin een nog aangenamer plekje kan worden.   Een elektrisch scherm Buiten zitten is erg fijn, maar overdag kan de zon recht op de tuin gericht staan. Het wordt dan bijzonder warm en daarnaast is de hele middag in de zon zitten niet goed voor de huid. Ook de wind kan soms een irritante factor zijn tijdens het buiten zitten. Een elektrisch scherm beschermt u zowel tegen de zon als de wind. Wanneer deze uitgezet wordt, kunt u heerlijk buiten zitten.   Verlichting Het is gezellig om met familie en vrienden in de tuin te zitten. Daarom wilt u niet dat het gebrek aan lichten een spelbreker wordt gedurende de avond. Er zijn vele soorten verlichting beschikbaar voor de tuin, uw veranda of een serre.   Haarden en kachels ’s Avonds kan het snel afkoelen. Daarnaast kan het zijn dat u ook in het najaar wilt genieten van uw tuin, ondanks de koudere temperatuur. Haarden en kachels verwarmen u optimaal, zodat u ten alle tijden kunt genieten van de tuin.   Gastenverblijf Het fijne aan de zomer zijn al die leuke momenten die u samen met familie en vrienden kunt delen in uw eigen tuin. Een mooi gastenverblijf in uw tuin zorgt er voor dat u langer samen met uw vrienden of familie kunt genieten van een gezellige avond. Daarnaast is het een goed uitziende toevoeging aan de tuin die het geheel wat meer klasse en uitstraling geeft. Het is toch wel luxe om te hebben, zo’n gastenverblijf.   Veranda Een veranda sluit perfect aan op uw huis en is een waardevolle toevoeging voor de tuin. Een zomerse avond kan voortaan langer doorgaan, en ook in de winterse maanden kan u hier aangenaam vertoeven.   Visio Vireo Tuinen  Bent u benieuwd naar verschillende tuinontwerpen? Of wilt u uw tuin nog mooier maken? Kijk dan eens op http://visiovireo.nl/ Visio Vireo Tuinen biedt tuinadvies en helpt met het onderhouden en ontwerpen van uw droomtuin!      

Door Deveny van Straten, geleden
Blogs

Landelijke stijl

Een landelijke stijl heeft een tijdloze, stoere, robuuste uitstraling. Het buitenverblijf is vaak gemaakt van duurzaam,onbehandeld eiken of Douglas-hout. De vaak met rietgedekte kap is voorzien van eiken balkenconstructies. De steunbalken zijn voorzien van hardstenen of betonnen sokkels. Een landelijke stijl is te herkennen aan de zachte pastelkleuren, zandkleuren en gebroken wit tinten. Deze speciale  details zorgen voor een rustige, warme en gezellige sfeer aan uw huis en tuin. Een landelijke stijl is geschikt voor allerlei soorten woningen. Of u het landelijk buitenverblijf direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin, het maakt de landelijke omgeving helemaal compleet! Met een buitenverblijf in een landelijke stijl kunt u tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst en de winter extra lang genieten van uw tuin!

Landelijke serre

Een mogelijk landelijke buitenverblijf is bijvoorbeeld een landelijke serre. De landelijke serre kan met verschillende materialen te bouwen zijn. Geniet de hele dag van een oase aan licht. Een landelijke serre is de perfecte toevoeging om jouw woning een bijzondere uitstraling te geven.

Landelijke veranda

Of wat dacht u van een landelijke veranda? Een landelijke veranda is de perfecte toevoeging aan uw tuin. Het robuuste en stoere uiterlijk van een landelijke veranda geeft een boerenleven sfeer. Of u de landelijke veranda direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin, het maakt de landelijke omgeving helemaal compleet.

Landelijke overkapping

Ook kunt u kiezen voor een landelijke overkapping van bijvoorbeeld Douglas-hout. Een prachtig buitenverblijf waar uw heerlijk buiten kunt zitten.

Andere stijlen

Of wilt u uw buitenverblijf liever van een andere stijl voorzien? Dan kunt u kiezen uit de klassieke, moderne, exclusieve of luxe stijl. Bij het ontwerpen van uw ideale veranda richten wij ons daarom op uw woonhuis, tuin en leefomgeving. Daarmee wordt uw veranda een onderdeel van uw woonruimte. Als u uw eigen unieke veranda wilt laten bouwen luisteren wij uiteraard ook altijd naar uw woonwensen. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp van uw heerlijke buitenverblijf.

Door Deveny van Straten, geleden
Blogs

Klassieke stijl

Een klassieke stijl geeft een nostalgisch uiterlijk aan uw woning en past perfect bij uw tuin. De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassieke of nostalgisch buitenverblijf die perfect bij uw woning past. In het onderstaande bericht leest u meer over de klassieke stijl.

Kenmerken klassieke stijl

Een klassiek buitenverblijf is te herkennen aan zijn warme, gezellige nostalgische uitstraling. De klassieke stijl verwijst naar de jaren 30 van der vorige eeuw met het Victoriaanse uiterlijk. Een klassiek buitenverblijf heeft voornamelijk een waaier dak of zadeldak op hoge puinen met bovenlichten. De klassieke veranda heeft sierlijke details die volledig in de stijl van uw woning zijn gemaakt en wordt vaak voorzien van klassiek hang- en sluitwerk. Ook kunt u een klassiek buitenverblijf herkennen aan de robuuste balken die door middel van traditionele verbinding aan elkaar verbonden zijn.  De klassieke stijl staat prachtig bij villa's en herenhuizen. Maar ook voor andere woningen kan er een buitenverblijf in de klassieke stijl gebouwd worden.

Belangrijk

Een klassiek woonkarakter is tijdloos, statig luxe en elegant en heeft een kenmerkend rustieke stijl. Het is Belangrijk dat zelfs de kleinste van het klassieke uiterlijk perfect aansluit bij uw woonhuis.

Voordelen klassiek buitenverblijf

De nostalgische uitstraling van een klassiek buitenverblijf geeft een romantische, warme sfeer. De extra ruimte zorgt voor luxer en comfort. U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit en uiteraard werken wij graag duurzaam.

Bewoners kunnen genieten van extra lange avonden met een klassiek buitenverblijf zoals een klassieke serre of een klassieke veranda. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke sfeer omgeeft.

Contact De VerandaSpecialist

Ziet u uzelf al samen met uw gezin of vrienden in deze mooie klassieke veranda of serre genieten van de tuin? Wij realiseren uw buitenverblijf op maat van A tot Z. Wilt u meer weten?  Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Door Deveny van Straten, geleden
Blogs

Nieuwe website De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist ontwerpt, bouwt en plaats veranda’s, serres en buitenverblijven op maat. Wij creëren samen met u uw eigen droomtuin!

Nieuwe website

Op woensdag 18 april 2018 is de nieuwe website van De VerandaSpecialist online gegaan. Arie, onze web-ontwikkelaar heeft de nieuwe website ontworpen. Tijdens de bouw van de nieuwe website hebben wij ons gericht op het gebied van web-development, copywriting, en de online vindbaarheid. Wij hopen met deze nieuwe website dat men  een betere impressie krijgt van wat De VerandaSpecialist zoal aanbied. Alle huidige informatie hebben wij overgeplaatst en indien nodig aangepast. Vervolgens zijn er landingspagina’s over verschillende soorten veranda’s, serres en buitenverblijven geschreven. Daarnaast hebben wij de website voorzien van prachtige foto’s die de sfeer van de verschillende buitenverblijven mooi weergeven.

Veranda

Wilt u tijdens zwoele zomeravonden lang buiten kunnen zitten of juist in de winter? Met een veranda geniet u alle seizoenen door van uw tuin. Zelfs in de herfst en in de winter kunt u heerlijk in de tuin zitten, doordat u lekker droog zit.

Serre

Of wilt u het hele jaar door van uw tuin genieten? Een serre creëert extra ruimte, hierdoor krijgt uw huis een luxere uitstraling. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving begeeft.

Een buitenverblijf is de plek waar u zowel inde zomer als in de winter uw gasten kunt ontvangen. Geniet van lange gezellige avonden terwijl u een prachtig uitzicht op uw tuin heeft met een uniek buitenverblijf op maat.

De VerandaSpecialist

Ons vakkundige team bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt met duurzame materialen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met onze kennis, ervaring en vakmanschap en voeren uw ontwerp tot in detail perfect uit. Wilt u meer weten over onze bijzondere buitenverblijven? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Door Deveny van Straten, geleden