Als specialist in luxe buitenverblijven ontwerpen en maken wij naast veranda’s en serres ook luxe buitengebouwen.

Wilt u graag een tuinatelier, een tuinpaviljoen, een bijzondere blokhut, luxe tuinhuis met veranda of een kapschuur in uw tuin?

Vraag een offerte aan

Luxe tuinhuis

Wij ontwerpen en bouwen het graag voor u. Uiteraard stemmen we het ontwerp volledig af op uw woonwensen. Zo creëren wij een perfect geheel van uw tuin, woning en buitenverblijf.

Luxe tuinkamer

Bij een luxe tuinkamer heeft u de keuze : volledig buiten zitten of beschut achter wegklapbare wanden zitten. Een luxe tuinkamer wordt zo een mooie plaats, waar u zowel in de zomer als in de winter gebruik van kunt maken.

Meer over tuinkamer.

Luxe tuinatelier

Een luxe tuinatelier is een geweldige manier om uw hobbyruimte of tuinkantoor te ontwerpen. Een tuinatelier kan op diverse manieren gebouwd worden. Klassiek, luxe, ambachtelijk, landelijk of volgens een modern design.

Meer over tuinatelier.

Luxe tuinpaviljoen

Een luxe tuinpaviljoen is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het luxe paviljoen beschermt u in de warme zomermaanden tegen de zon en geeft u onderdak bij minder mooi weer.

Meer over gastenverblijven.

Luxe blokhut

Een luxe blokhut is ideaal als opslagplaats voor fietsen, tuinmeubelen, gereedschap en voor veel verschillende doeleinden. U kunt een luxe blokhut ook inzetten als werkruimte voor kantoor of als hobbyruimte.

Meer over Luxe blokhut. 

Landelijke kapschuur

Een landelijke kapschuur geeft onderdak aan uw fietsen of kan dienen als een extra klusruimte. Ook geeft de landelijke kapschuur uw oprit een unieke uitstraling.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om uw droomtuin te realiseren.

De VerandaSpecialist

Heeft u specifieke wensen? Wij ontwerpen en bouwen graag uw eigen luxe tuinhuis. Een luxe tuinhuis is perfect om lekker te genieten van het buitenleven.

Richt uw luxe buitenverblijf naar wens in en geniet van het prachtige uitzicht op uw tuin.

Neem direct contact op