Een veranda ontwerpen

Heeft u al een Pinterestbord gemaakt voor uw droomveranda? Dan is het tijd om hem tot leven te brengen. Een veranda ontwerpen is onze specialiteit en we zetten uw wensen centraal. Nadat u een offerte heeft aangevraagd, maken wij graag een persoonlijke afspraak. Dan komt een specialist bij u langs, die krijgt dan gelijk een indruk van uw huis, tuin en leefomgeving. Een veranda ontwerpen is meer dan alleen de buitenkant. Natuurlijk is een schitterend design belangrijk, maar wij kijken ook naar: de exacte afmetingen, de wandafwerking en wat er allemaal op het dak gaat. Door deze aanpak geven wij u de meest persoonlijke, unieke ervaring.

 

Contact over uw veranda

Het ontwerpproces

Tijdens deze afspraak geeft u uw smaak en wensen door, die wij vervolgens realiseren. Het ontwerpproces begint door unieke veranda ontwerpen op papier te zetten, waar wij vervolgens een 3D tekening van maken. Al onze ontwerpen zijn afgesteld op de wensen en leefomgeving van de klant en dus uniek. Wij kijken naast uw wensen ook verder en realiseren uw veranda van ontwerp tot plaatsing en dus ook alle details daartussen.

Exclusieve serre headerfoto

Zelf een veranda ontwerpen

Het is mogelijk om zelf de veranda te ontwerpen, voor de opties kunt u contact met ons opnemen. Het ontwerpen zal altijd in samenwerking zijn met een tekenaar. Deze ontwerper kijkt bijvoorbeeld ook naar de juiste fundering, een belangrijk detail waar niet iedereen aan denkt. De VerandaSpecialist zorgt ervoor dat alle details kloppen: van fundering en vergunningen tot de verf. Deze service vinden wij belangrijk, want we willen u zo snel mogelijk laten genieten van uw eigen ontworpen exclusieve veranda.

Veranda inspiratie

Contact De Verandaspecialist

Een authentieke veranda ontwerpen op maat betekent ook een offerte ontwerpen op maat. Nadat het ontwerp helemaal bekend is, maken wij een gespecificeerde offerte voor u op. Deze offerte is zo nauwkeurig mogelijk, zodat u geen nare verrassingen tegenkomt als uw veranda al staat. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Bekijk in de tussentijd onze projecten en Pinterest voor nog meer inspiratie, zet u die ook op uw moodboard?