Eiken overkapping

Wilt u graag een overkapping met een prachtige robuuste uitstraling? Dan is een luxe eiken overkapping zeker het overwegen waard. De VerandaSpecialist maakt deze graag op maat voor u.

De voordelen van een eiken overkapping

Eikenhout kennen we allemaal. Maar wat zijn nu de grote voordelen van dit materiaalsoort? De VerandaSpecialist vertelt het u graag. Eikenhout staat bekend om haar duurzaamheid, schoonheid en stevigheid. Dit houtsoort gebruiken we het meest voor onze buitenverblijven. De kwaliteit van het hout is erg goed en daarom gaat het heel lang mee. Ook ziet u de nerf goed zitten, die zorgt voor een landelijke en robuuste uitstraling. Een extra voordeel is dat de warmte goed blijft hangen onder een eiken overkapping. Zo kunt u in de zomer tot ’s avonds laat buiten zitten.

 

Contact over uw veranda

Eiken overkapping

Een luxe eikenhouten overkapping op maat

Al onze producten zijn bijzonder. Dit zeggen we niet zomaar. Ieder buitenverblijf wordt door ons op maat gemaakt, tot in de kleinste details. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en dat betekent dat het ontwerp helemaal wordt afgestemd op uw wensen. We hebben alle kennis en kunde in huis. Dat is fijn, want zo kunt u het hele proces aan ons overlaten: van een terrasvloer tot verlichting en van een eikenhouten overkapping tot een exclusieve serre.

Andere mogelijkheden

Naast een eiken overkapping zijn er nog veel meer mogelijkheden om warm en droog te zitten in uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen overkapping? We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

 

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw luxe eikenhouten overkapping graag van A tot Z. Hiervoor komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen met de offerte. Op de tekening vindt u altijd uw woonhuis terug, zodat u kunt nagaan over de stijl overeenkomt.

Projecten