Elektrisch scherm

Wilt of heeft u een open veranda? Dit kan soms enorm fijn zijn, want zo voelt u de wind langs u heen komen, terwijl het lijkt alsof u binnen zit. Maar wanneer de zon overdag haar felle licht schijnt onder uw veranda of wanneer het net te koud is, zit u liever wat meer beschut. De oplossing hiervoor is binnen handbereik! Met onze luxe elektrische schermen kunt u lekker uit de wind zitten en wordt u beschermd tegen de UV-straling van de zon.

Moderne witte veranda met lichtstraat

Mogelijkheden met een elektrisch scherm

We monteren het luxe elektrische scherm achter het dak, zo zit het goed weggewerkt, is het niet (duidelijk) zichtbaar en doet het niet af aan uw mooie veranda. Met één druk op de knop komt het elektrische scherm tevoorschijn. Het is mogelijk om het scherm tot aan de vloer te laten komen. Daarnaast is het luxe elektrische scherm verkrijgbaar in verschillende types.

Waarom een elektrisch scherm?

Een luxe elektrisch scherm houdt u uit de zon, wind en regen. Het is niet gelijk donker wanneer u het scherm naar beneden laat zakken, omdat het materiaal gewoon licht doorlaat. Het is mogelijk om bij meerdere wanden of juist bij een enkele wand een elektrisch scherm te plaatsen.

Onze doorzichtige elektrische schermen beschermen u tegen de zon en houden uw veranda koel

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team bouwt graag uw unieke buitenverblijf, aanbouw of toebehoren. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Contact

Wij realiseren uw wens graag van A tot Z. Zo plaatsen we graag een elektrisch scherm aan uw (eventueel nog te bouwen) veranda, serre of terrasoverkapping. We vertellen u er meer over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.