Met een veranda met glasdak creëert u veel licht in uw luxe buitenverblijf. In de zomer geniet u tot ’s avonds laat van het zonnetje en in de winter is uw anders wat donkere buitenverblijf vol daglicht. Een glasdak is mogelijk voor veel buitenverblijven. Hierbij kunt u denken aan een luxe- veranda, tuinhuis of tuinoverkapping.

Glasdaken voor uw veranda op serre

Al onze luxe glasdaken zijn gemaakt van hoogwaardig glas en worden bevestigd met de beste materialen. Het stevige veiligheidsglas beschermt u niet alleen tegen de regen, maar ook tegen de straling van de zon.

Mogelijkheden voor uw glasdak

Omdat we al onze producten op maat leveren, kijken we graag naar de mogelijkheden van een glasdak voor uw veranda, serre of tuinhuis.
Wanneer u alleen een tuinoverkapping wilt, is het naast een houten overkapping ook mogelijk om een glazen overkapping te plaatsen. Het voordeel van een glazen overkapping is de grote hoeveelheid licht die naar binnen valt. Naast een glazen dak is het ook mogelijk om een lichtstraat te plaatsen in een (houten) dak. Een lichtstraat is een vaak rechthoekig raam met spijlen in het dak. Ook deze wordt helemaal voor u op maat gemaakt.

Moderne veranda met glazen dak te Den Haag-005

Op maat gemaakt glasdak

Wij noemen ons niet voor niets specialist, we hebben al meer dan tien jaar ervaring. Al onze luxe buitenverblijven worden helemaal op maat gemaakt. Of u nu een kleine of grote ruimte beschikbaar heeft. Hierbij hoort ook een op maat gemaakt glasdak. Voor het realiseren van uw luxe droomverblijf maken we gebruik van de allerbeste materialen.

Klassieke serre met harmonicadeuren glasdak Bloemendaal

Contact veranda met glasdak

Na het maken van een afspraak komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens onze ontmoeting horen we graag uw wensen en wordt u voorzien van een professioneel advies. Hierna gaan we aan de slag met een tekening. Op deze tekening staat overigens ook uw woonhuis, zodat er nagegaan kan worden of de stijlen overeenkomen.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ook als u vragen heeft horen we dat graag.