Glazen schuifwand

Een schuifpui is een ideale oplossing voor een open veranda. Dit is heerlijk tijdens de zomerse dagen zodat u nog wat verkoeling van de wind heeft. Maar wanneer het koud wordt of het naar binnen regent, bent u al snel genoodzaakt om in huis te gaan zitten. Hier is een oplossing voor! De VerandaSpecialist plaatst graag een luxe glazen schuifwand in uw huidige of nieuwe buitenverblijf.

Extra comfort

De luxe glazen schuifwanden zorgen voor extra comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre. Het is mogelijk om tochtstrippen tussen het glas te plaatsen. Hierdoor komt er minimale wind door de schuifwand, wat resulteert in meer comfort. Naast de functie van het dichtmaken van uw veranda, serre of terrasoverkapping, kan de glazen schuifwand ook dienen als scheidingswand.

Landelijke Tuinkamer met Glazen schuifwanden en lichtstraatDe glazen panelen

Het maakt niet uit of uw terrasoverkapping nu breed op smal is, want alle glazen panelen worden op maat gemaakt. Alle panelen worden aan de zijkant uitgevoerd met geslepen glas. Eventueel worden ze afgewerkt en geslepen met aluminium profiel aan de onderzijde (met als extra optie tochtstrippen). Door de aluminium onderrail kunt u een fijne doorgang creëren.

Andere opties

Een andere optie om uw terrasoverkapping vrij te houden van zon en wind is een elektrisch scherm. Deze wordt achter het dak gemonteerd en is eenvoudig in gebruik. We vertellen u er graag meer over.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, luxe aanbouw of toebehoren van hoogwaardige materialen. Ontdek onze projecten om te zien wat we tot nu toe gemaakt hebben. We realiseren graag uw luxe glazen schuifwand, eventueel samen met een nieuwe veranda, serre of terrasoverkapping. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ontdek hier onze gerealiseerde projecten.