Verwarming voor uw veranda

Het hele jaar door comfortabel genieten van het buitenleven? Dat kan met een luxe veranda mét een haard of een kachel. Wanneer het buiten wat kouder wordt, kunt u heerlijk bij de kachel plaatsnemen. De VerandaSpecialist biedt diverse haarden en kachels. Deze kunnen we direct inbouwen bij het plaatsen van uw buitenverblijf. Mocht dat niet mogelijk zijn kan het ook op een ander moment. Onze vakspecialisten hebben veel ervaring met het inbouwen van luxe haarden en kachels en plaatsen deze dan ook met de grootste zorgvuldigheid. We bieden onder andere houtkachels en terras- of infraroodverwarming aan.

Klassieke serre met harmonicadeuren Bloemendaal

Houtkachels

Een houtkachel geeft uw veranda net dat beetje extra. Wij adviseren u graag welke houtkachel geschikt is voor uw veranda. 

Terras- of infrarood verwarming

Deze kachel geeft infrarode straling en convectiewarmte af aan de lucht. Hierdoor warmt de ruimte snel op en kunt u genieten van een comfortabele temperatuur. De terrasverwarming werkt elektrisch. Vaak kun je deze met een afstandsbediening of app aan- en uitzetten.

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Naast de inbouw van uw kachel zorgen we voor een afvoerpijp en schoorsteen. Wij leveren eersteklas materialen die voldoen aan de hoogste DIN+ standaarden. Op deze manier maakt u uw veranda, serre of buitenverblijf compleet met een fijne kachel of haard. Hiermee kunt u nog langer in het seizoen genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf! Bekijk gerust eens onze buitenverblijven waar wij een van onze luxe haarden en kachels in kunnen plaatsen. Of vraag direct een offerte op.