Heerlijk buiten zitten het gehele jaar door? Dan kan met een luxe buitenverblijf mét een haard of een kachel. Wanneer het buiten wat kouder wordt, kunt u heerlijk knus bij de kachel plaatsnemen. Terwijl de warme lucht zich langzaam verspreidt, ontspant u heerlijk met een boek of een goed gesprek met uw partner. Naast dat een kachel/haard zorgt voor warmte, creëert u ook veel gezelligheid. Dit dankzij de zachtjes knetterende haard met opspattende vonkjes. De VerandaSpecialist biedt diverse haarden en kachels aan. Deze kunnen we direct inbouwen bij het plaatsen van uw buitenverblijf. Mocht dat niet mogelijk zijn kan het ook op een ander moment. Onze vakspecialisten hebben veel ervaring met het inbouwen van luxe haarden en kachels en plaatsen deze dan ook met de grootste zorgvuldigheid. We bieden o.a. houtkachels en terras-/infraroodverwarming aan.

Onder het genot van een wijntje, bij het knapperende haardvuur naar de ondergaande zon kijken…

Houtkachels

Bij het stoken van een houtkachel wordt er een sfeer gecreëerd die met geen enkel ander verwarmingsmiddel is te vergelijken. Onder het genot van een wijntje, bij het knapperende haardvuur naar de ondergaande zon kijken… Dit soort dromen worden werkelijkheid in uw serre met houtkachel.Klassieke serre met harmonicadeuren Bloemendaal

Terras-/infrarood verwarming

Deze kachel geeft infrarode straling en convectiewarmte af aan de lucht. Hierdoor warmt de ruimte snel op en kunt u genieten van een lekkere warme temperatuur. De terrasverwarming werkt elektrisch. Vaak kun je deze met een afstandsbediening of app aan- en uitzetten.

Mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Naast de inbouw van uw kachel zorgen we voor een afvoerpijp en schoorsteen. Wij leveren eersteklas materialen die voldoen aan de hoogste DIN+ standaarden. Op deze manier maakt u uw veranda, serre of buitenverblijf compleet met een fijne kachel of haard. Hiermee kunt u nog langer in het seizoen genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf! Bekijk gerust eens onze buitenverblijven waar wij een van onze luxe haarden en kachels in kunnen plaatsen. Of vraag direct een offerte op.