Haarden en kachels

Wilt u ook in het najaar genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf? De VerandaSpecialist is ook de specialist als het gaat om een geschikte verwarming. Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen.

Houtkachels

Bij het stoken van een houtkachel wordt er een sfeer gecreëerd die met geen enkel ander verwarmingsmiddel is te vergelijken. Onder het genot van een wijntje, bij het knapperende haardvuur naar de ondergaande zon kijken… Dit soort dromen worden werkelijkheid in uw serre met houtkachel.

haarden en kachels-001Houtkachels met warmtewisselaar

Houtkachels met warmtewisselaar zorgen voor een gestructureerde warmteoverdracht. Dit systeem zorgt voor een ideale combinatie van een houtkachel, centrale verwarming en het leveren van warm water

Terrasverwarming / infrarood verwarming

Deze kachel geeft infrarode straling en convectiewarmte af aan de lucht. Hierdoor warmt de ruimte snel op en kunt u genieten van een lekkere warme temperatuur.

Pelletkachel

In een pelletkachel worden houtpellets verbrand. De cilindervormige korrels zijn gevormd door samengeperst houtafval, dat is een vaste brandstof dat veel wordt gebruikt. De verbranding wordt precies gecontroleerd en heeft daardoor een hoog rendement, tussen de 80 tot 97%. De optimale verbranding zorgt ervoor dat de kachel zowel binnen als buiten uw veranda of serre weinig geurhinder veroorzaakt. Afhankelijk van de isolatie kan met een vulling pellets één tot vijf dagen worden gestookt. Maak optimaal gebruik van duurzame energie en bespaart tot wel 50% op de energiekosten.

Mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Daarnaast worden ook de afvoerpijpen en de schoorsteen door ons verzorgd. Wij leveren eersteklas materialen die voldoen aan de hoogste DIN+ standaarden.

Op deze manier maakt u uw veranda, serre of buitenverblijf compleet met een fijne kachel of haard. Hiermee kunt u nog langer in het seizoen genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf!