Een mooie houten tuinoverkapping is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak ook de gewenste extra leef- of opbergruimte. Bovendien kunt u onder de tuinoverkapping van hout het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. Buiten eten is ook geen probleem, want een houten tuinoverkapping biedt bescherming tegen de felle zon, regen en wind. U kunt hierdoor meer en langer genieten van de buitenlucht en uw tuin. Wanneer de overkapping vervolgens op maat en helemaal naar wens gemaakt wordt door de VerandaSpecialist, is dat de investering meer dan waard!


Waarom een tuinoverkapping van hout?

Hout heeft een mooie uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Door te kiezen voor een houten tuinoverkapping van de VerandaSpecialist kiest u ook voor uitstekende houtsoorten zoals Douglas, eiken of Meranti hardhout. Op dit moment is Douglas, ook wel lariks genoemd, de meest populaire houtsoort. Dit A-kwaliteit houtsoort is goed te bewerken met gereedschap en komt uit goed beheerde bossen. Ook heeft het een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Een echt natuurproduct dus, hout! Wanneer uw huis en tuin een klassieke of landelijke uitstraling hebben, is een tuinoverkapping van hout eigenlijk wel een must.

Een houten terrasoverkapping op maat

Elke houten tuinoverkapping is maatwerk. Daarom begint een terrasoverkapping met een ontwerp, waarin wij al uw wensen meenemen. Zo denken wij graag met u mee wat betreft mogelijkheden als zonneschermen, lichtkoepels en/of een lichtstraat. Vanzelfsprekend realiseren we alles in de gewenste stijl: landelijk, modern of klassiek. Ook qua afwerking is er veel mogelijk, denk aan verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Doe gerust een beroep op onze vakmensen, want zij kunnen ervoor zorgen dat uw droom voor een mooie houten terrasoverkapping realiteit wordt! Wilt u een verkennend gesprek over wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor uw houten tuinoverkapping!