Wilt u een klassieke overkapping? Een overkapping die zo eenvoudig of zo luxe kan als u wilt. Denk aan een strakke overkapping van mooi afgewerkt hout of juist een overkapping met verschillende toebehoren. Wij maken alle overkappingen op maat. Waardoor u zelf alle touwtjes in handen hebt, als het aankomt op het eindresultaat. Wij gaan aan de slag met uw wensen en dromen om tot een mooi ontwerp te komen voor de overkapping klassiek.

Veranda inspiratie

Overkapping klassiek

Een overkapping is gebouwd om eenvoudig te genieten van uw tuin en de buitenlucht. Een klassieke overkapping kan tegen uw huis vast staan of los in de tuin. Ook dit is dus flexibel. Hij zorgt ervoor dat u uit de zon en regen kunt zitten. Bovendien houdt dit in dat u in het vroege voorjaar en het late najaar dus nog steeds buiten kunt zitten. Daarnaast kunnen uw stoffen meubelen of haardhout onder de overkapping blijven liggen, in plaats van dat u het steeds in de schuur moet opbergen.

Een klassieke overkapping is niet hetzelfde als een klassieke veranda. Een overkapping is eenvoudig gebouwd. Ondanks dat, zorgen wij ervoor dat we hem uniek maken. De VerandaSpecialist gaat aan de slag met al uw wensen en belangen. Naast alle wensen kijken wij ook naar het design van uw huis. Het huis nemen wij mee in het ontwerp. Zodat uw veranda klassiek past bij uw huis.

Tuin overkapping hout

Klassieke overkapping met toebehoren

Een klassieke overkapping wordt gekenmerkt door veel hout. Daarnaast is er nog genoeg om extra toe te voegen. Onze verschillende toebehoren bij de veranda zijn ook op de overkapping klassiek door te voeren. Wij hebben mooie lichtstraten om bovenin uw overkapping te plaatsen, zodat er veel zonlicht onder de overkapping schijnt. Daarnaast kunnen wij ook een lamellendak of elektrische schermen installeren, zodat u zelf controle hebt over de zon- en windinval in uw klassieke overkapping. Daarnaast zijn ook de vloer, verlichting en verwarming toe te voegen aan het totaalpakket.

 

De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten over de overkapping klassiek? Of de toebehoren? Neem dan contact op met De VerandaSpecialist. Wij geven u namelijk uniek advies.