Lamellendak

Een luxe lamellendak is een enorm handige oplossing om een tweeledige functie aan uw buitenverblijf te geven. Zo kunt u op uw terras genieten van de zon, maar is het door het lamellendak ook mogelijk om de overkapping dicht te maken, waardoor u heerlijk overdekt zit.

Waarom een lamellendak?

De naam zegt het al, maar een lamellendak is een elektrisch dak van lamellen. Wanneer het dak dicht zit, hebt u een waterdichte overkapping die u beschermt tegen het slechte weer. Ook bent u zo beschut tegen de zon. Wanneer het dak open staat, zorgt dit voor veel extra licht en is de uitstraling opener. Zo kunt u nog meer genieten van het buitenleven.

Landelijke veranda lamellendak te Veenendaal-002

Mogelijkheden met een lamellendak

De lamellen kunnen twee richtingen op gedraaid worden: met de zon mee of juist naar de schaduwkant toe. Het lamellendak gaat open en dicht door middel van een elektrische afstandbediening. Het lamellendak kan ingebouwd worden in een (nieuwe) veranda, serre of terrasoverkapping.

Andere opties

Er zijn verschillende mogelijkheden om meer licht in een buitenverblijf te creëren. Een voorbeeld hiervan is een lamellendak, maar de VerandaSpecialist kan ook een luxe lichtstraat in uw dak plaatsen. Al onze producten worden op maat gemaakt en kunnen daarom aangepast worden aan uw wensen. We adviseren en informeren u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, aanbouw of toebehoren van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Contact De VerandaSpecialist

We realiseren graag uw luxe glazen lamellendak, eventueel samen met een nieuwe veranda, serre of terrasoverkapping. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.