Wat extra licht in een ruimte is altijd fijn. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden zoals een luxe lichtkoepel. Deze koepel staat bekend om haar bolvormige raam, maar kan ook geleverd worden met plat glas. Laat een lichtkoepel plaatsen op uw luxe- veranda, serre of tuinhuis. We leveren ook veranda’s met lichtkoepel.

Op maat gemaakte lichtkoepel

Ieder buitenverblijf maakt de VerandaSpecialist volledig voor u op maat. Zo krijgt u altijd een oplossing die helemaal voldoet aan uw wensen. Een onderdeel van uw veranda, serre of tuinhuis kan een lichtkoepel zijn. Een lichtkoepel zorgt voor extra licht in een ruimte en kunnen wij in verschillende soorten, maten en vormen leveren.

Veranda met lichtkoepel

Heeft u een veranda waar weinig licht naar binnen valt? De VerandaSpecialist komt graag met een oplossing zodat u weer optimaal kunt genieten van uw veranda. Zo creëren wij graag een veranda met lichtkoepel voor u, maar is het inbouwen van een lichtstraat of glazen dak vaak ook mogelijk. We bespreken graag de verschillende opties met u.

Hoe plaatsen wij een lichtkoepel?

We voorzien u graag van ons professionele advies bij een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting staan uw wensen centraal. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Al onze buitenhuizen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en ook voor de toebehoren (zoals een luxe veranda lichtkoepel) zorgen we dat u het beste van het beste geleverd krijgt.
Na het gesprek ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening. Uw woning kunt u hier ook op terugvinden, zodat er nagegaan kan worden of alles overeenkomt qua stijl.

Contact De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist realiseert graag uw luxe lichtkoepel in uw bestaande- of nieuwe buitenhuis. Hebt u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij letten op de kleinste details en regelen het graag voor u. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De VerandaSpecialist staat voor u klaar.