Wilt u een lichtstraat op maat? Een lichtkoepel, daklicht of glasdak boven uw serre of veranda?

Luxe lichtstraat op maat

In een buitenverblijf kan het snel donker zijn. Zeker wanneer u bomen rondom uw huis hebt staan of wanneer de zon regelmatig achter de wolken verdwijnt. Een oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. De naam zegt het al, maar het is een rechthoekige straat van vensters wat in het dak van uw buitenverblijf geplaatst wordt. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op:

LichtstraatLichtstraat

Lichtstraat op maat voor uw veranda, serre of terrasoverkapping

De plaats waar uw overkapping staat is erg belangrijk voor de lichtval. Zo hebt u op het zuiden meer licht in uw buitenverblijf, dan aan de andere kanten van uw woning. We adviseren u graag over de mogelijkheden van een lichtstraat. Omdat we een lichtstraat helemaal voor u op maat maken, wordt deze volledig afgestemd op uw wensen. Een lichtstraat kan vlak zijn, maar kan ook net zoals een ‘schuin dak’ gemaakt worden.

Eigenschappen van een lichtstraat

Een lichtstraat zorgt voor een optimale lichtinval. Hiernaast kunnen we meer eigenschappen noemen. Zo kunt u vanuit uw buitenverblijf de wolkenvelden zien en extra genieten van het buitenleven. Al onze lichtstraten worden gemaakt van UV werend glas. Zo bent u beschermd tegen de zon. Ook wordt er op die manier voorkomen dat het in de zomer te warm wordt in uw buitenverblijf.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we al heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, aanbouw of toebehoren. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw wens graag van A tot Z. Zo plaatsen we met plezier een lichtstraat op maat in uw huidige of nieuwe buitenverblijf. We vertellen u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.

Lichtstraten-009Lichtstraten-008Lichtstraten-007Lichtstraten-006Lichtstraten-005Lichtstraten-004Lichtstraten-003Lichtstraten-002Lichtstraten-001