Wilt u een lichtstraat op maat? Een lichtkoepel boven uw serre of veranda?

Luxe lichtstraat op maat

Als u onder een afdak zit kan het sneller donkerder worden. Ook krijgt uw woonhuis minder licht binnen. Extra licht in de vorm van een lichtstraat kan dan een ideale oplossing zijn. Het soort licht dat u nodig heeft is afhankelijk van de overkapping die u heeft.

Lichtstraat

Lichtstraat

 

Plaatsing veranda met lichtstraat op maat

Daarnaast is de plaats van de overkapping erg belangrijk. Ligt uw huis en de veranda op het zuiden, dan heeft u waarschijnlijk voldoende daglicht in zowel uw huis als de veranda.

Heeft u echter een overkapping aan de noordzijde en heeft de overkapping geen grote ramen, dan is de lichtinval al een heel stuk minder. Met een lichtstraat op maat heeft u extra comfort en heeft u geen elektrisch licht nodig om van uw veranda of serre te genieten

Natuurlijke lichtstraat op maat

Wilt u een lichtstraat laten installeren in uw buitenverblijf of serre? Een lichtstraat is een echte aanwinst voor uw buitenverblijf. De lichtstraat zorgt voor veel licht en biedt een optimale lichtinval.

Een lichtstraat is vaak niet zichtbaar vanuit de tuin echter heeft u er veel profijt van. U kunt omhoog kijken naar de wolken en genieten van het buitenleven.

Wij voeren de lichtstraat vaak uit met uv werend glas. Hiervan heeft u wel profijt van het zonlicht maar voorkomt u dat het in de zomer te warm word.

Lichtstraten-009Lichtstraten-008Lichtstraten-007Lichtstraten-006Lichtstraten-005Lichtstraten-004Lichtstraten-003Lichtstraten-002Lichtstraten-001