Het regent zo hard, dat het water in de vijver geen kringen meer kan maken. U zit ernaast met een boek, een deken en een wijntje. Allemaal gelukkig nog helemaal droog, behalve de binnenkant van het wijnglas. Haast u zich snel naar uw droge huis? Nee, zeker niet! Door uw losstaande veranda van De Verandaspecialist kunt u heerlijk droog tot rust komen naast uw vijver!

Lang niet alle veranda’s zitten aan het huis vast. Wij plaatsen ook vrijstaande veranda’s! Deze losstaande veranda staat bijvoorbeeld bij de vijver of achterin de tuin, waar de zon tot ’s avonds laat op staat. De ideale plek voor een feestje.

 

Contact over uw veranda

Exclusieve veranda's te Darp-003

Vrijstaande veranda

Een vrijstaande veranda kan, zoals de naam suggereert, op vrijwel elke plek staan. Dit betekent bij de vijver, naast het zwembad, tussen de bloemen of in de stille hoek van de tuin waar de avondzon nog uren boven de horizon brandt.  Hierdoor kunt u lekker de hele dag door in de tuin zitten, weer of geen weer. Op zomerse dagen geeft de losstaande veranda schaduw, terwijl u de kinderen in het zwembad in de gaten houdt. In de voor- en nazomer is het nog lang vol te houden met bijvoorbeeld een dekentje en bijvoorbeeld een warmtelamp.

Losstaande veranda

Om een losstaande veranda te maken, dan zien we daarbij altijd minstens één wand. Zonder wanden is het eigenlijk een overkapping. Meestal zit deze wand aan de achterkant, maar vaak plaatst men aan de twee zijkanten ook (uitschuif)wanden. Veranda’s die aan het huis vastzitten, lopen altijd schuin naar voren af, waardoor het regenwater weg kan. Meestal is de helling zo subtiel, waardoor het bijna niet zichtbaar is. Behalve als men voor een schuine veranda kiest natuurlijk. Bij een losstaande veranda is het juist andersom. Daarbij is de voorkant hoger, zodat het regenwater aan de achterkant er in de goot wegloopt.

Uw wensen staan centraal

Een losstaande veranda van De Verandaspecialist wordt helemaal aangepast op uw wensen en dromen. Hierdoor kunt u het zo persoonlijk maken als u zelf wilt. U laat er bijvoorbeeld meerdere wanden in plaatsen, zodat hij winddicht wordt. Of u monteert er een berging of garage in. U kunt er zelfs een auto onder plaatsen.

Veranda inspiratie

 

Een losstaande veranda kunt u in meerdere stijlen laten plaatsen:

Wij realiseren uw veranda op maat van A tot Z. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Bekijk ondertussen onze projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen losstaande veranda!