Buiten, de geur van de blokhut hout en een groene omgeving. Op een comfortabele manier buiten zitten met uw gasten maar ook zelf. Maak uw houten blokhut of tuinhuis onderdeel van uw tuin. Een ander materiaal is natuurlijk ook mogelijk.

Een luxe landelijke blokhut is ideaal als opslagplaats voor fietsen, tuinmeubelen, gereedschap en voor veel verschillende doeleinden. U kunt een luxe blokhut ook inzetten als werkruimte voor kantoor of als hobbyruimte. Ook een design, klassieke of landelijke blokhut kunnen we voor u maken om ’s avonds te genieten van het weer.

Contact VerandaSpecialist

Design Blokhut

Als specialist in luxe buitenverblijven maken we naast veranda´s en serres ook luxe buitengebouwen. Uiteraard wordt dit volledig afgestemd op uw woonwensen.

Wij creëren een perfect geheel van uw tuin, woning en buitenverblijf.

Landelijke blokhut

Heeft u specifieke wensen? Wij ontwerpen en bouwen graag uw eigen luxe tuinhuis. Een luxe tuinhuis is perfect om lekker te genieten van het buitenleven. Richt uw luxe tuinhuis naar wens in en geniet van het prachtige uitzicht op uw tuin.

De VerandaSpecialist blokhut

Elke veranda wordt iets unieks, geheel in lijn met uw smaak. Strak en modern, landelijk of klassiek, de Barneveldse vakmannen zijn van alle maten thuis. Of het nu gaat om een paar vierkante meter, of over een complete uitbouw inclusief lichtstraat, voor De VerandaSpecialist is niets te klein, te groot of te ingewikkeld.

Bekijk projecten