Een blokhut is heel functioneel en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Wilt u graag een eigen werkplek in uw tuin creëren? Dat kunnen wij voor u realiseren met een luxe- blokhut of tuinhuis. Omdat wij iedere luxe blokhut op maat maken, wordt het ontwerp en ieder detail afgestemd op uw wensen.

Materiaal blokhut

Bijna al onze blokhutten maken we van hout. Dit omdat we enkel hoogwaardige en ambachtelijke buitenverblijven leveren. Hout gaat lang mee en is duurzaam. Wilt u ook andere materialen terugzien in uw blokhut? Bespreek dat met een van onze specialisten.

 

Contact over uw verandaLandelijk kantoorpand te Barneveld

De functionaliteit van een blokhut

Een luxe landelijke blokhut is ideaal als opslagplaats voor fietsen, tuinmeubelen, gereedschap en voor veel verschillende doeleinden. U kunt een luxe blokhut ook inzetten als werkruimte voor kantoor of als hobbyruimte. De luxe blokhut kunnen we maken in allerlei stijlen, zoals klassiek, design of landelijk.

Design Blokhut

Als specialist in luxe buitenverblijven maken we naast veranda’s en serres ook luxe buitengebouwen. Uiteraard wordt dit volledig afgestemd op uw woonwensen. Wij creëren een perfect geheel van uw tuin, woning en buitenverblijf. Bij onze projecten ziet u wat wij al hebben gemaakt en kunt u inspiratie opdoen. Wij staan zeker open voor nieuwe ideeën en uw wens is onze uitdaging.

Veranda inspiratie

Landelijke blokhut

Een luxe tuinhuis is perfect om heerlijk te genieten van het buitenleven. Daarom kunt u ervoor kiezen om de luxe blokhut te ontwerpen volgens een landelijke stijl. Richt uw luxe blokhut in naar wens en geniet van het prachtige uitzicht op uw tuin. Het voordeel is dat u altijd overdekt zit en niet afhankelijk bent van mooi weer.

De VerandaSpecialist blokhut

Elke luxe blokhut wordt iets unieks, geheel in lijn met uw smaak. Strak en modern, landelijk of klassiek? De Barneveldse vakmannen zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om een paar vierkante meter, of om een complete uitbouw inclusief lichtstraat, voor De VerandaSpecialist is niets te klein, te groot of te ingewikkeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.