Wilt u een overkapping plaatsen in uw tuin? Een tuin- of terrasoverkapping kan zo simpel en zo luxe als u zelf wilt. Wij maken alle overkappingen op maat, waardoor u zelf alle touwtjes in handen hebt, als het aankomt op het eindresultaat. Wij gaan aan de slag met uw wensen en dromen om zo tot een mooi ontwerp te komen. Ook de stijl van uw huis nemen wij mee, omdat we het belangrijk vinden dat alles bij elkaar past.

 

Contact over uw veranda

Verschil tuin- en terrasoverkapping

Overkappingen zijn geen serre en geen veranda. Een overkapping is eigenlijk heel simpel: twee of vier palen met een dak erop. Gebouwd om eenvoudig te genieten van uw tuin en de buitenlucht. De overkapping zorgt ervoor dat u uit de zon en regen kunt zitten. Dit betekent dat u in het voor- en najaar nog steeds kunt genieten van uw (achter)tuin. Een tuin- en terrasoverkapping zijn bijna hetzelfde. Een terrasoverkapping zit vaak aan het huis vast, dus ‘leunt’ tegen een muur. Daarentegen staat een tuinoverkapping op zichzelf ergens in uw tuin. Dit kan bij de vijver, het zwembad of een ander favoriete plekje zijn.

stijlvolle overkapping

Terrasoverkapping met toebehoren

Exclusieve verandas te Darp - intro

Overkappingen met toebehoren

Beide overkappingen hebben veel mogelijkheden als het aankomt op luxe extra’s. De VerandaSpecialist maakt alles op maat, u kunt dus zelf aangeven welke toebehoren u erbij wilt. Ten eerste, een luxe lichtstraat. De lichtstraat zorgt namelijk voor extra daglicht. Wilt u ook direct zonlicht? In plaats van een lichtstraat installeren wij ook graag een lamellendak. Dit dak kunt u zelf bedienen. Bij een heerlijke dag kunt u dus het dak opendoen en genieten van de ventilatie en het zonlicht. Is de zon te fel of gaat het regenen? Met één druk op de knop gaat het dak dicht en kunt u alsnog buiten blijven zitten en genieten. Wij kunnen ook elektrische schermen in uw overkapping plaatsen. Met een ander knopje kunt u zelfs de zij- of voorwand dicht laten zakken met een zon- en windwerend doek. Waardoor u uit de wind zit. Zo zijn er nog meer opties.

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten over de tuin- en terrasoverkapping? Of over de toebehoren? Neem dan contact op met De VerandaSpecialist. Wij geven u namelijk uniek advies en na de offerte nemen wij het proces van A tot Z in handen.