• Luxe veranda te Beekbergen: "Fam. Veeneman: Via internet hebben wij contact opgenomen met de Veranda Specialist en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zijn onze wensen doorgenomen en kregen wij diverse modellen te zien. Op basis van deze prettige kennismaking ontvingen wij een voorstel met daarbij foto’s en een 3-D voorstelling van de gewenste veranda. Tijdens het 2e gesprek is het definitieve model tot stand gekomen met de prijs en direct ook de planning. De start van de bouw was exact volgens planning. Binnen 14 dagen was onze veranda gereed. Wij hebben het contact met de medewerkers tijdens de bouw als erg prettig ervaren. Na afloop werden wij direct gebeld door de Veranda Specialist en werd gevraagd of de bouw naar wens was verlopen. Al met al een prima en betrouwbaar adres om een prachtige veranda te laten bouwen."
  • Landelijke schuur met veranda te Achterberg: "De Verandaspecialist heeft bij ons de schuur en veranda gebouwd in 2017. Het is binnen een week vakkundig geplaatst, en perfect afgewerkt! we zijn erg tevreden met het resultaat!"
  • Luxe veranda te Terschuur: "Fam. Verkerk: Bij het eerste gesprek was de beslissing al genomen: De verandaspecialist uitgekozen om de veranda te plaatsen. Een top bedrijf met een goede en eerlijke mensen. De kracht van dit bedrijf begint al bij het eerste contact: vriendelijk, mee denkend, goede service, maatwerk voor een correcte prijs, zeer fijn en deskundig personeel, nakomen van afspraken en zeer belangrijk, het gebruik van goed materiaal. Er is altijd netjes gewerkt, na elke werkdag op de locatie ruimen ze hun rommel op. Het resultaat is dat ik een prachtige veranda heb met heel veel leef plezier. Een TOP bedrijf met vakmensen!!!!!!"
  • Moderne veranda met haard te Blaricum: "Dhr. Shair-Ali: De VerandaSpecialist is mij heel goed bevallen. Van begin tot eind goede begeleiding. De prijs is wel wat hoger dan het gemiddelde, maar de kwaliteit en vakkundigheid maken het ruimschoots goed. Daarnaast werken de timmermannen netjes en ruimen ze de rommel op. Het uiteindelijke resultaat mag er zeker wezen."