Serres in uw woonplaats

Bent u opzoek naar een serre in uw woonplaats? Wij plaatsen graag uw droom serre in de omgeving van uw woonplaats Wilt u een landelijke, luxe of exclusieve serre? Wij realiseren uw serre in uw woonplaats van a tot z. Onze ontwerpen zijn altijd exclusief; u heeft zelf de keuze in de uitstraling, afmeting en indeling.

Landelijke serre in uw woonplaats

Een landelijke serre in uw woonplaats is geschikt voor allerlei soorten woningen. De landelijke serre kan met verschillende materialen te bouwen zijn. Een landelijke serre in uw woonplaats kunt u vergelijken met een uitbouw van uw woning of een tuinkamer.

Luxe serre in uw woonplaats

Een luxe serre in uw woonplaats is voorzien van een lichtstraat, gietenvloer,  dubbele isolatie en een verwarming.Ook is het mogelijk om zonwering te plaatsen Een luxe serre is een extra toevoeging aan uw woning. Wilt u genieten van de ochtendzon, wegdromen tijdens een flinke regenbui of droomt u liever weg bij een prachtige sterrenhemel? Met een luxe serre in uw woonplaats worden uw tuin én uw woonhuis samen één geheel!

 

Exclusieve serre op maat in uw woonplaats

Wilt u een luxe, klassieke, of landelijke serre aan uw huis laten bouwen? Wij verzorgen het graag voor u. Of u nu kiest voor een exclusieve serre, klassieke serre, een design serre, landelijke serre of een luxe serre.

Moderne serre in uw woonplaats

De moderne serre heeft een strakke uitstraling en past het best bij een nieuwbouw woning of een moderne woning. De moderne serre in uw woonplaats is op maat te bouwen en verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof of aluminium.

Klassieke serre in uw woonplaats

Een klassieke serre in uw woonplaats onderscheidt zich door zijn nostalgische, Victoriaanse uitstraling en rustieke vormgeving. Een klassieke serre heeft voornamelijk een waaierdak of zadeldak op hoge puinen met bovenlichten. Deze klassieke serre geeft een Romantische sfeer, doordat deze in verbinding staat met de tuin.

Voordelen

Een serre creëert extra ruimte, hierdoor krijgt uw huis een luxere uitstraling. Geniet de hele dag van een oase van licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving begeeft.

De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw exclusieve serre van A tot Z. Wij verzorgen uw serre volledig op maat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Opzoek naar een serre in uw uw woonplaats , kijk dan op een van deze pagina’s: t Hoekje , Axelsche Sassing , Biezen , Brijdorpe , De Knol , Dishoek , Elkerzee , Graszode , Heikant , Hoogedijk , Kapelle , Kloetinge , Kreverhille , Lewedorp

Een Serre wordt gemaakt volgens uw wensen, bekijk onze verschillende serres: