Bent u op zoek naar een luxe serre? De VerandaSpecialist bouwt graag uw droomserre. De stijl is helemaal aan u. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een landelijke, luxe of exclusieve serre. Zowel het ontwerp, de vergunning als de uitwerking realiseren we. Onze ontwerpen zijn altijd exclusief en op maat gemaakt.

Contact over uw veranda

Landelijke serre

Een landelijke serre is geschikt voor allerlei soorten woningen. Een landelijke serre bouwen we meestal van hout, soms in combinatie met andere materialen. Een landelijke serre kunt u vergelijken met een uitbouw van uw woning of een tuinkamer.

Luxe serre

Een luxe serre is voorzien van een lichtstraat, gietvloer,  dubbele isolatie en een verwarming. Ook is het mogelijk om zonwering te plaatsen. Een luxe serre is een extra toevoeging aan uw woning. Wilt u genieten van de ochtendzon, wegdromen tijdens een flinke regenbui of droomt u liever weg bij een prachtige sterrenhemel?

Exclusieve serre op maat

Wilt u een luxe, klassieke of landelijke serre aan uw huis laten bouwen? Wij verzorgen het graag voor u. Of u nu kiest voor een exclusieve serre, klassieke serre, een design serre, landelijke serre of een luxe serre.

Moderne serre

Een moderne serre heeft een strakke uitstraling en past het beste bij een nieuwbouwwoning of een moderne woning. Een moderne serre is op maat te bouwen in verschillende houtsoorten.

Klassieke serre

Een klassieke serre onderscheidt zich door een nostalgische, jaren-30 uitstraling en rustieke vormgeving. Een klassieke serre heeft vaak een waaierdak of zadeldak op hoge puinen met bovenlichten. Met de juiste verlichting creëert u een romantische serre.

Voordelen

Een serre creëert extra ruimte, hierdoor krijgt uw huis een luxere uitstraling. Geniet de hele dag van een oase aan licht. De zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Bewonder de natuur om u heen terwijl u zich in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving begeeft.

Veranda inspiratie

De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw exclusieve serre van A tot Z. Wij verzorgen uw serre volledig op maat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Een Serre wordt gemaakt volgens uw wensen, bekijk onze verschillende serres: