Bent u op zoek naar een luxe veranda? Bij het ontwerpen van uw ideale veranda richten wij ons voornamelijk op uw woonwens. Wilt u bijvoorbeeld een luxe moderne veranda vrijstaand van uw woning of een landelijke aanbouw veranda? En wilt u een kachel in uw veranda of liever elektrische zonneschermen? Andere extra opties zijn uiteraard ook mogelijk.
   

 

Contact over uw verandaKlassieke veranda te Joppe exclusieve veranda

Stijlen luxe veranda in op maat

Een veranda op maat geeft comfort en extra woongenot. Bekijk onze verschillende veranda’s: 

Veranda op maat

Iedere veranda die De VerandaSpecialist bouw is op maat. Een mooie veranda op maat sluit perfect aan bij uw woning. Houdt u van een landelijke, klassieke of moderne uitstraling? De veranda kan in verschillende bouwstijlen geleverd worden. U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit. Zelfs het hang- en sluitwerk, de goot en de afwerking worden volledig in stijl ontworpen.

Klassieke veranda

Hebt u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassieke veranda die perfect bij uw woning en tuin past. Een klassieke veranda is een extra toevoeging aan de authentieke uitstraling van uw woonhuis!

Landelijke veranda

Hebt u een huis en een tuin met een landelijke sfeer? Dan is een landelijke veranda een perfecte toevoeging. Het robuuste en stoere uiterlijk van een landelijke veranda zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Of u de landelijke veranda nu direct aan uw woonhuis laat plaatsen of ergens anders in uw tuin, het maakt de landelijke omgeving helemaal compleet.

   of     

Design veranda

Hebt u een moderne woning? Dan past een design veranda daar perfect bij. Een design veranda heeft een eigentijdse moderne vormgeving. Vaak bestaat deze uit een slanke constructie in combinatie met een strak design. De design veranda stemmen wij af op uw woonhuis, tuin en leefomgeving

Luxe veranda

Wilt u een luxe veranda aan uw woning laten bouwen? Een luxe veranda is uitgebreid met allerlei extra’s. Bijvoorbeeld een lichtstraat op maat, die zorgt voor extra natuurlijk lichtinval. Of u nu kiest voor een luxe tuinhuis met veranda of een luxe houten veranda bij uw woning, u zult absoluut genieten van uw luxe veranda. Warmtelampen of een open haard maken uw verblijf direct een stuk aangenamer waardoor u tot in de late avond kunt genieten van uw veranda.

 

Veranda inspiratie

Voordelen veranda

Met een veranda geniet u alle seizoenen door van een mooi uitzicht op uw tuin. Al in het voorjaar kunt u genieten van uw buitenverblijf. Wanneer het net te koud is, kunt u alsnog van het buitenleven genieten met een heater. Tijdens warme zomerse dagen zit u heerlijk beschut en eventuele zonnestralen kunnen we tegenhouden met een elektrisch scherm.

De VerandaSpecialist

Wij realiseren veranda’s van A tot Z. Wilt u een luxe buitenverblijf aan uw woning of in uw tuin? Wij van De VerandaSpecialist helpen u graag met het creëren van uw droomverblijf! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

   of