Voordelen terrasoverkapping

Hoe fijn zou het zijn als u de zomer zou kunnen verlengen? Het is een van onze grootste dromen en dat is waarom we veranda’s en terrasoverkappingen zijn gaan maken. Een terrasoverkapping zorgt er namelijk voor dat u van het vroege voorjaar tot het late najaar nog heerlijk buiten kunt zitten, beschermd tegen regen en wind. Geniet van de rust in uw tuin, zie de ochtendzon opkomen en adem de frisse lucht in. Een terrasoverkapping een ideale oplossing om beschut tegen de zon en de wind buiten te zitten!

Soorten overkappingen

Wilt u het gehele jaar van uw tuin genieten? Zelfs als het regent lekker in de tuin kunnen zitten? Dat kan met een overkapping. Wij bieden verschillende overkappingen aan. Wat dacht u van een houten overkapping, eiken overkapping, een terrasoverkapping van aluminium of een glazen overkapping? Graag maken wij uw overkapping op maat, zodat u volop in stijl kunt genieten!

Opties voor een terrasoverkapping

Wanneer het om terrasoverkappingen gaat zijn er vele opties. We hebben de mogelijke materialen al genoemd, maar dan zijn er nog mogelijkheden zoals een dak van glas of polycarbonaat. Ook kunt u een eigen stijl kiezen: wilt u een moderne terrasoverkapping of juist een klassieke overkapping? Zorg dat de stijl van de overkapping overeenkomt met die van de woning en de tuin, zodat dat een mooi geheel is. Verder kunt u kiezen voor een optie als glazen schuifdeuren, om een soort serre of veranda te creëren. Ga er in ieder geval vanuit dat een terrasoverkapping bij de VerandaSpecialist geen bouwpakket is, maar maatwerk! Onze monteurs zijn vakspecialisten die van iedere terrasoverkapping iets moois maken!

Projecten

Omdat de VerandaSpecialist zonder onnodige tussenschakels werkt, zijn onze materialen zo goedkoop mogelijk. Dit zorgt ervoor dat we hoge kwaliteit maatwerk kunnen leveren terwijl de terrasoverkapping nog steeds betaalbaar is. Benieuwd naar de verschillende terrasoverkappingen? Kijk dan eens naar de verschillende projecten: