Terrasvloeren

Wilt u door ons een luxe buitenverblijf laten bouwen met terrasvloer? Of wilt een (nieuwe) vloer in uw huidige veranda? De VerandaSpecialist realiseert het graag voor u.

Mogelijkheden

Een terrasvloer geeft een extra dimensie aan uw luxe buitenverblijf. Zo wordt uw buitenverblijf echt afgescheiden van uw tuin. Met een opstapje creëert u een podiumeffect en bent u veilig voor regenstromen. Pas uw nieuwe terrasvloer aan op de stijl van uw buitenverblijf en woning. Al onze producten worden op maat gemaakt en kunnen daarom helemaal aangepast worden naar uw wensen.


Terrasvloer-003

Verschillende vloeren

Naast een houten vloer is het mogelijk om een vloer in Keralit te leveren. Dit materiaal staat bekend als een kunststof waar gevels mee bekleed worden, maar het is ook heel geschikt als stevige terrasvloer. Naast deze twee opties zijn onze terrasvloeren beschikbaar in vele vormen en maten. Dit biedt u de mogelijkheid om uw terrasvloer helemaal te passen aan de stijl van uw buitenverblijf. Of dit nu modern, klassiek of landelijk is.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we al heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, aanbouw of toebehoren. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw wens graag van A tot Z. Zo plaatsen we met plezier een terrasvloer op maat in uw huidige of nieuwe buitenverblijf. We vertellen u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken. 

Moderne veranda met haard te Blaricum-003Terrasvloeren-001