Bent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda, serre of buitenverblijf? Wij bieden verschillende producten aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden, een elektrisch scherm, een lichtstraat of kachel?

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn een goede oplossing om comfortabel buiten te zitten. De glazen schuifwand zorgt voor meer comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre. De glazen schuifwand is voorzien van tochtstrippen en borstelprofielen. In het voor en najaar is het heerlijk toeven. Een klein zonnetje zorgt al voor een heerlijke warmte, waardoor u het buitenseizoen enorm kunt verlengen.

Elektrisch scherm

Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u lekker in de schaduw kunt zitten. Elektrisch scherm, ook wel elektrische screen genoemd. De volledige cassette zit onzichtbaar weggewerkt in het plafond, waardoor het geheel een superstrakke uitstraling krijgt. Met een druk op de knop kunt u een zij of voorwand dicht laten zakken met een zon en wind werend doek. Hierdoor kunt u uw veranda bij verschillende windrichtingen toch gebruiken, omdat het de mogelijkheid biedt om uit de wind te zitten. Ook is het mogelijk om de screen uit te voeren in doorzichtig zeildoek. Hierdoor zit u uit de wind, maar behoud u het licht en het zicht naar buiten.

Kachels en open haarden

Wij van De VerandaSpecialist bieden verschillende soorten verwarmingen zoals haarden en kachels aan. Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren.

Lichtstraat

Een lichtstraat is een aanwinst voor een overdekte ruimte. De lichtstraat zorgt voor veel licht en biedt een optimale lichtinval. Met een lichtstraat op maat heeft u extra comfort en heeft u geen elektrisch licht nodig om van uw veranda of serre te genieten.

Verlichting

Verschillende vormen van verlichting kunnen wij u aanbieden, denk aan spots, hanglampen, etc, maar ook sfeervolle up/down lights voor de perfecte sfeer en beleving leveren wij voor u. Het hele elektra plaatje van heaters, tot verlichting, en van schermen tot lamellendaken verzorgen wij graag voor u.