Luxe tuinatelier

Een luxe tuinatelier is de perfecte plek voor een hobbyruimte of tuinkantoor. Extra werkruimte lekker dicht bij uw woning is perfect als u thuis liever geen rommel wilt of werk en privé wat meer gescheiden wilt houden. Een goed atelier is geïsoleerd, zodat u twaalf maanden per jaar kunt genieten van uw werkruimte in de tuin.

Mogelijkheden tuinpaviljoen

Een tuinatelier kan op diverse manieren gebouwd worden. Klassiek, luxe, ambachtelijk, landelijk of volgens modern design.Daarbij houden we altijd rekening met uw leefomgeving, tuin en woonhuis. Natuurlijk denken wij ook aan lichtinval, de juiste indeling, uitstraling en sfeer. Zo komen we samen tot een ontwerp waar u zich helemaal in kunt vinden.

Contact de VerandaSpecialist

Onze vakbekwame specialisten geven u graag een deskundig advies over de mogelijkheden. Zij hebben een uitgebreide bouwkundige kennis en zijn gedreven om perfect maatwerk af te leveren. Wij ontwerpen altijd een tuinatelier van hoge kwaliteit en duurzaamheid.Wilt u meer weten over een geheel persoonlijk tuinatelier? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.