Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis op maat? Of een veranda met een luxe tuinhuis? We creëren graag uw ultieme plek om te ontspannen of als praktische opbergruimte in de tuin. Laat uw luxe tuinhuis helemaal bouwen naar uw wens. We besteden veel aandacht aan de details en onze gedreven medewerkers regelen alles van A tot Z.

Contact over uw verandaLandelijke veranda te AmersfoortUw luxe tuinhuis op maat

De VerandaSpecialist is expert op het gebied van luxe tuinhuizen. Met onze jarenlange ervaring weten we ieder luxe tuinhuis tot in detail uit te werken en realiseren. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden luxe tuinhuis op maat

Bij ‘projecten’ kunt u ons huidige portfolio vinden en inspiratie opdoen. We bouwen luxe tuinhuizen in allerlei soorten en maten. Zo is het mogelijk om een tuinhuis met overkapping of veranda te laten bouwen. Omdat ieder tuinhuis op maat gemaakt wordt, kunnen we de afmetingen aanpassen aan uw tuin of meubilair. Zo verzekeren we u van een, niet alleen prachtig luxe tuinhuis, maar ook een functioneel tuinhuis.

Veranda inspiratie

Verschillende stijlen tuinhuis op maat

Laat uw luxe tuinhuis helemaal aanpassen aan de stijl van uw tuin en woning. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld uitgerust worden met een klassieke veranda. Gaat u liever voor een moderne veranda? Ook dat is mogelijk. Hiernaast zijn er veel extra mogelijkheden. Als u uw luxe tuinhuis met veranda ook in het voor- en najaar wilt gebruiken, kan er een kachel (naar keuze) ingebouwd worden. Om zoveel mogelijk natuurlijk licht in de overkapte ruimte te laten vallen, is het inbouwen van een lichtstraat een optie. Naast deze twee opties zijn er nog veel meer mogelijkheden, die verder staan omschreven bij ‘toebehoren’. Natuurlijk is ook alles bespreekbaar, zodat uw luxe tuinhuis (met eventuele veranda) volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeftes.

 

Contact De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist realiseert graag uw luxe tuinhuis. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De VerandaSpecialist staat voor u klaar!