Bent u op zoek naar een luxe paviljoen voor in de tuin? De VerandaSpecialist realiseert het graag voor u. Al onze producten maken we op maat op basis van uw wensen.

Contact over uw veranda

Tuinpaviljoen

Het geluid van fluitende vogels en de zon die haar warme zonnestralen verspreidt, dit maakt u allemaal van dichtbij mee, terwijl u heerlijk relaxt in uw luxe tuinpaviljoen. Een tuinpaviljoen is een luxe overkapping voor in uw tuin, vergelijkbaar met een terrasoverkapping of een luxe tuinoverkapping. Een ander voorbeeld van een luxe overkapping is de losstaande veranda. Omdat we ieder product op maat maken, zijn er heel veel mogelijkheden en opties. Al deze luxe toebehoren zorgen ervoor dat uw tuinpaviljoen stylish oogt.

Mogelijkheden

We kunnen uw luxe tuinpaviljoen opleveren in uw gewenste stijl, passend bij uw woning en tuin. Zo kunnen we een klassiek tuinpaviljoen opleveren, wat wordt gekenmerkt door een ronde of vierkante vorm en spijlen aan de zijkanten met een overkapping. Of u kunt gaan voor een modern of landelijk tuinpaviljoen. Het is mogelijk om de zijkanten dicht te maken, door bijvoorbeeld glazen schuifwanden, maar natuurlijk is een open tuinpaviljoen ook een optie. Een andere manier om windvrij te zitten is door elektrische schermen te plaatsen. Alle luxe paviljoens worden gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en materialen. Wanneer we een houten tuinpaviljoen voor u maken, kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, Douglas of Meranti hardhout.  We vertellen u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Veranda inspiratie

Over De VerandaSpecialist

We noemen ons niet voor niets specialist op het gebied van buitenverblijven. Om meer van ons werk te zien kunt u de projecten bekijken en mogelijk inspiratie opdoen. Met onze professionals staan we al meer dan tien jaar klaar voor onze klanten klaar.

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze is op uw behoeften afgestemd. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U kunt dan duidelijk uw wensen aangeven en dan worden de mogelijkheden voor uw toekomstige buitenverblijf besproken. Hierna ontvangt u een offerte en een 3D tekening. Op deze tekening vindt u ook uw woning terug, zodat er kan worden nagegaan of de stijl overeenkomt met uw huis en tuin, maar ook uw wensen en eisen. Na een akkoord starten we met de realisatie van uw droombuitenverblijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De specialisten van de VerandaSpecialist staat graag voor u klaar.