Bent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda, serre of buitenverblijf? De VerandaSpecialist biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden, een elektrisch scherm,  een vlondervloer,  een lichtstraat, verlichting, een lamellendak of verwarmingsmogelijkheden?

Contact over uw veranda

Glazen schuifwanden buitenverblijf

Glazen schuifwanden in zijn een goede oplossing om comfortabel buiten te zitten. De glazen schuifwand zorgt voor meer comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre. In het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven, want een klein zonnetje zorgt al voor een fijne warmte. Op deze manier kunt u het buitenseizoen verlengen.

Elektrisch scherm buitenverblijf

Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u lekker uit de wind kunt zitten. Het scherm zit weggewerkt in het dak. Het doek kan naar boven en beneden. Zo kunt u zich tegen de felle zon beschermen, maar toch heerlijk buiten zitten.

Daarnaast beschermt het elektrische scherm uw woning tegen de hitte, omdat het elektrische scherm uv-straling tegen houdt. Het elektrische scherm is verkrijgbaar in verschillende types.

Terrasvloeren buitenverblijf

Terrasvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen. De VerandaSpecialist biedt diverse terrasvloeren aan. Een veelgekozen terrasvloer zijn hardhouten vlonderplanken. Een hardhouten vlondervloer is ideaal op grind, een gazon of een straat. Mooie buitentegels, bijvoorbeeld van Keraliet, zijn ook heel geschikt en zorgen voor een lange levensduur. Bijkomend voordeel is dat ze niet verkleuren. Terrasvloeren geven extra comfort en uitstraling aan uw veranda of buitenverblijf. Daarnaast past het geheel in de stijl van het verblijf, wat het extra mooi maakt.

Lichtstraat buitenverblijf

Een lichtstraat is een aanwinst voor een overdekte ruimte. Een lichtstraat zorgt voor veel licht en biedt een optimale lichtinval. Hiermee creëert u een licht buitenverblijf, zelfs in de winter! Al onze lichtstraten maken we op maat voor uw veranda, serre of ander buitenverblijf.

Veranda inspiratie

Verlichting buitenverblijf

Als u onder een afdak zit, wordt het daaronder ’s avonds al snel schemerig of donker. Ook valt er minder licht in uw woning. Extra licht in de vorm van een lichtstraat is dan een ideale oplossing. Het soort licht dat u nodig hebt, is afhankelijk van de overkapping, maar bij verlichting kunt u denken aan inbouwspots of wandlampen. Bij de bouw van uw buitenverblijf plaatst De VerandaSpecialist deze verlichting direct, als u dat wenst.

Lamellendak buitenverblijf

Een terrasoverkapping met een lamellendak is handig en mooi. De lamellen vormen een gigantisch patroon. Dit zorgt voor een speciaal design aan ieder buitenverblijf. Een lamellen overkapping kan zowel open als gesloten zijn. Zo kunt u in de schaduw zitten maar toch de lucht boven u zien. In de winter biedt een lamellendak veel licht en een prachtig uitzicht!

Verwarmingsmogelijkheden buitenverblijf

Wij van De VerandaSpecialist bieden verschillende soorten verwarmingen, zoals haarden en kachels. Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren.

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u extra toebehoren aan of in uw luxe buitenverblijf laten plaatsen? De VerandaSpecialist staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.