Uitbreiding van uw buitenverblijf

Bent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda, serre of buitenverblijf in uw woonplaats Wij bieden verschillende uitbreidingsmogelijkheden in uw woonplaats aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden, een elektrisch scherm,  een vlondervloer,  een lichtstraat, verlichting, een lamellen dak of verwarmingsmogelijkheden?

Glazenschuifwanden buitenverblijf

Glazen schuifwanden in  uw woonplaats zijn een goede oplossing om comfortabel buiten te zitten. De glazen schuifwand zorgt voor meer comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre in  uw woonplaats. In het voor en najaar heerlijk toeven, want een klein zonnetje zorgt al voor een heerlijke warmte. Op deze manier kunt het buitenseizoen enorm verlengen.

Elektrisch scherm buitenverblijf

Een elektrisch scherm in  uw woonplaats zorgt ervoor dat u lekker uit de wind kunt zitten. Het scherm zit weggewerkt in het dak. Het doek kan meters worden uitgezet. Zo kunt u zich tegen de felle zon beschermen maar toch heerlijk buiten zitten in  uw woonplaats

Daarnaast beschermt het elektrische scherm uw woning tegen de hitte, omdat het elektrische scherm uv straling tegen houdt. Het elektrische scherm is verkrijgbaar in verschillende types.

Terrasvloeren buitenverblijf

Terrasvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen in  uw woonplaats  Er zijn diverse terrasvloeren, zo is een veel gekozen terrasvloer een hardhouten vlondervloer. Een hardhouten vlondervloer in uw woonplaats is geschikt als bescherming van de ondergrond in uw tuin.

Het is mogelijk om de vloer in Keralit te leveren dat is een soort kunststof waar gevels mee bekleed kunnen worden.  Een  hardhouten vlondervloer is ideaal op een gazon, grind,  of op een straat.

Een veranda vloer zijn er  in vele vormen en maten, Hardhouten vlonderplanken, Composiet vlonderplanken, een mooie strakke keramische tegelvloer, of een landelijke vloer met klinkers. Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Daarnaast past het geheel in de stijl van het verblijf, wat het extra mooi maakt.

Lichtstraat buitenverblijf

Een lichtstraat is een aanwinst voor een overdekte ruimte. De lichtstraat zorgt voor veel licht en biedt een optimale lichtinval. Met een lichtstraat op maat heeft u extra comfort en heeft u geen elektrisch licht nodig om van uw veranda of serre in  uw woonplaats te genieten.

Verlichting buitenverblijf

Als u onder een afdak zit kan het sneller donkerder worden. Ook krijgt u woonhuis minder licht binnen. Extra licht in de vorm van een lichtstraat kan dan een ideale oplossing zijn. Het soort licht dat u nodig heeft is afhankelijk van de overkapping die u heeft.

Lamellendak buitenverblijf

Een terrasoverkapping met een lamellendak is handig en mooi. De lamellen vormen een gigantisch patroon. Dit zorgt voor een speciaal design aan ieder buitenverblijf. Een lamellen overkapping kan zowel open als gesloten zijn. Zo kunt u in de schaduw zitten maar toch de prachtige lucht boven u bekijken. De warme lucht gaat door de lamellen zo heeft u geen last van de hitte. In de winter biedt een lamellendak juist veel licht en een prachtig uitzicht!

Verwarmingsmogelijkheden buitenverblijf

Wij van De VerandaSpecialist bieden verschillende soorten verwarmingen zoals haarden en kachels in  uw woonplaats aan. Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren.

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Overzicht

Ook op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden in uw woonplaats, kijk dan eens op de volgende pagina’s:

t Hoekje , Axelsche Sassing , Biezen , Brijdorpe , De Knol , Dishoek , Elkerzee , Graszode , Heikant , Hoogedijk , Kapelle , Kloetinge , Kreverhille , Lewedorp