Wilt u een veranda met buitenkeuken? De VerandaSpecialist regelt het voor u.

Veranda met buitenkeuken

Het hele jaar lang buiten kunnen koken is voor velen een droom. Dit kan werkelijkheid voor u worden door een veranda met buitenkeuken te laten bouwen. Het dak van de veranda zorgt ervoor dat u de buitenkeuken het hele jaar door kan gebruiken. Bij de buitenkeuken kan ook een zitgedeelte komen, zodat u ook droog zit. Een ander voordeel is dat u de meubels op deze plek kan laten staan in plaats het voor elke regenbui op te bergen. In de buitenkeuken kan echt vuur worden gebruikt. Daarnaast zal het huis niet nog de hele avond ruiken naar sterke gerechten.

Unieke veranda met toebehoren

Een veranda van De VerandaSpecialist is uniek. Wij ontwerpen elke veranda zelf, omdat we geloven dat elke veranda moet passen bij het huis en de leefomgeving. Door deze aanpak is elke veranda uniek en volledig op uw wensen afgestemd. We nemen een stijl (klassiek, modern,landelijk, exclusief, hout of luxe) als uitgangspunt, vervolgens wordt deze aangepast op basis van uw wensen. Ook is de mogelijkheid om toebehoren toe te voegen.

Een veranda heeft veel mogelijkheden als het aankomt op luxe extra’s. De VerandaSpecialist maakt alles op maat, u kunt dus zelf aangeven welke toebehoren u erbij wilt. Ten eerste, een luxe lichtstraat. De lichtstraat zorgt namelijk voor extra daglicht. Wilt u ook direct zonlicht? In plaats van een lichtstraat installeren wij ook graag een lamellendak. Dit dak kunt u zelf bedienen. Bij een heerlijke dag kunt u dus het dak opendoen en genieten van de ventilatie en het zonlicht. Is de zon te fel of gaat het regenen? Met één druk op de knop gaat het dak dicht en kunt u alsnog buiten blijven zitten en genieten. Wij kunnen ook elektrische schermen in uw overkapping plaatsen. Met een ander knopje kunt u zelfs de zij- of voorwand dicht laten zakken met een zon- en windwerend doek. Waardoor u uit de wind zit. Zo zijn er nog meer opties.

Contact De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten over de unieke veranda met buitenkeuken Of over de toebehoren? Neem dan contact op met De VerandaSpecialist. Wij geven u namelijk uniek advies en na de offerte nemen wij het proces van A tot Z in handen.

Veranda inspiratie