Een stoere veranda die past bij de landelijke uitstraling van uw huis: een veranda van douglashout. Dit hout blijft onbehandeld en dat bevordert het strakke uiterlijk van uw veranda. Het hout is duidelijk zichtbaar, waardoor uw veranda een robuuste uitstraling krijgt. De mogelijkheden met een landelijke veranda zijn ook eindeloos. Zo kunt u de veranda voorzien van een lichtstraat of hem tegen de gevel van uw woonhuis laten plaatsen. Daarnaast kan een veranda van douglashout zelfs als tuinhuisje bij het zwembad.

 

Contact over uw veranda

Douglashout

Douglashout is afkomstig uit Scandinavië en Noordwest Europa, die één van de hardste naaldhoutsoorten is. Het is van nature erg sterk en heeft een lange levensduur. Dit maakt het populair voor buitenhuis gebruik. Als douglashout onbehandeld blijft, dan gaat het op den duur vergrijzen. Deze vergrijsde look is helemaal in de mode en zal uw veranda en tuin dus een modieuze look geven.

Douglas veranda van De VerandaSpecialist

Wilt u een veranda van douglashout? Neem dan contact op met De VerandaSpecialist. Ons douglashout halen wij bij onze partner Schoonhorster Houthandel. Deze houthandel handelt alleen in houtsoorten van de beste kwaliteit. Op deze manier kunnen wij u garanderen van de beste douglas in uw eigen veranda. 

De VerandaSpecialist maakt alle veranda’s op maat, maar wel op basis van een stijl. Bij een veranda van douglashout is dit vaak de landelijke stijl, maar dit hoeft niet. U kiest zelf een stijl. Op deze stijl borduren we verder, totdat we een veranda hebben die tot in de details op uw wensen is afgesteld. Wilt u een andere stijl veranda maar wel met douglashout? Of heeft u andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen en adviseren.

(Douglas)houten veranda’s van de Verandaspecialist:

Landelijke Tuinkamer met Glazen schuifwanden en lichtstraatVeranda inspiratie