Luxe verlichting

Wilt u de hele dag door plezier hebben van uw buitenverblijf? Geniet zelfs in het donker van het buitenleven door middel van luxe verlichting. Dit kan een toevoeging zijn aan uw huidige buitenverblijf, maar de verlichting kan ook direct ingebouwd worden bij de realisatie van een nieuwe veranda of serre.

Lichtsoorten

We maken al onze producten op maat, zo is de keuze voor de verlichting ook helemaal aan u. Gaat u voor warm, geel, koud of wit licht? Voor LED lampen of juist moderne verlichting op zonne-energie? We snappen dat u bij het lezen hiervan niet direct een beslissing kunt maken. Daarom informeren we u graag over de mogelijkheden, zodat u een oplossing ontvangt die bij uw buitenverblijf en wensen past.

Lees meer over verlichting of neem direct contact met ons op:

Meerdere lampen

Om een optimale sfeer te creëren, raden we aan om meerdere lampen te plaatsen. Wanneer de lampen weinig licht geven, worden ze dichtbij elkaar geplaatst. Hoe meer licht een lamp uitstraalt, hoe verder ze van elkaar worden gemonteerd. Ook wanneer u enkel een lamp wilt met bewegingssensor plaatsen we deze graag voor u. De verlichting heeft niet alleen een praktische functie, het creëert ook nog eens sfeer en schrikt inbrekers af.

De mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden. De VerandaSpecialist biedt verschillende vormen van verlichting. Hierbij kunt u denken aan spots, hanglampen en sfeervolle lichtsnoeren. Ook hebben we vele andere opties om uw buitenverblijf comfortabeler te maken, denk hierbij aan heaters, elektrische schermen of een lichtstraat.

 

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we al heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf, aanbouw of toebehoren. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Contact De VerandaSpecialist

Wij realiseren uw wens graag van A tot Z. Zo plaatsen we met plezier uw verlichting op maat in uw huidige of nieuwe buitenverblijf. We vertellen u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.