Zet de verlichting in uw veranda of buitenverblijf aan en geniet zelfs in het donker van uw tuin. Romantisch, gezellig knus samen zijn in de natuur terwijl de verlichting zorgt voor genoeg zicht. Geniet van het adembenemende uitzicht op uw tuin.

U kunt uit vele soorten verlichting kiezen. Een lichtstraat, warm licht, geel licht, LED lampen, moderne verlichting op zonne-energie, koud licht of wit licht. Let bij het kiezen van verlichting op de juiste kleur licht. Een witte lamp zorgt voor koud licht en een gele warme verlichting zorgt voor fel licht. De lichtstraat in het dak zorgt voor een hoge lichtinval, zowel in de veranda als in uw woning.

Meerdere lampen

Wilt u meerdere lampen in uw veranda? Let dan op de hoeveelheid licht die elke lamp geeft. Als de lampen veel licht geven plaats deze dan verder uit elkaar. Geven de lampen weinig licht, dan kunnen de lampen dichter bij elkaar geplaatst worden. Zacht licht zorgt voor mooier effect dan fel licht. Als u niet teveel licht wilt kunt u bewegingssensoren plaatsen. Verlichting in uw tuin jaagt de inbrekers weg, want goede verlichting schrikt inbrekers af.

Duurzame verlichting

Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor duurzame verlichting. Er zijn tal van opties mogelijk in de vorm van LED-Verlichting. Deze lampen gebruiken een stuk minder energie. Er zijn zelfs LED lampen die gebruik maken van zonne-energie. Moderne verlichting op zonne-energie gaat automatisch aan als de zon schijnt.

Vormen verlichting

Verschillende vormen van verlichting kunnen wij u aanbieden, denk aan spots, hanglampen, etc., maar ook sfeervolle up/down lights voor de perfecte sfeer en beleving leveren wij voor u. Het hele elektra plaatje van heaters, tot verlichting en van schermen tot lamellendaken verzorgen wij graag voor u.