Verlichting in uw tuin

Zet de verlichting in uw veranda, serre of buitenverblijf in uw woonplaats aan en geniet zelfs in het donker van uw tuin. Romantisch, gezellig knus samen zijn in de natuur terwijl de verlichting zorgt voor genoeg zicht. Geniet van het adembenemende uitzicht op uw tuin in uw woonplaats.

Duurzame verlichting

Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor duurzame verlichting in uw woonplaats. Er zijn tal van opties mogelijk in de vorm van LED-Verlichting. Deze lampen gebruiken een stuk minder energie. Er zijn zelfs LED lampen die gebruik maken van zonne-energie. Moderne verlichting op zonne-energie gaat automatisch aan als de zon schijnt.

Lichtstraat

Als u onder een afdak zit kan het sneller donkerder worden. Ook krijgt uw woonhuis minder licht binnen. Extra licht in de vorm van een lichtstraat kan dan een ideale oplossing zijn. Het soort licht dat u nodig heeft is afhankelijk van de overkapping die u in uw woonplaats heeft.

Daarnaast is de plaats van de overkapping erg belangrijk. Ligt uw huis op het zuiden, dan heeft u waarschijnlijk voldoende daglicht in zowel uw huis als in uw overkapping in uw woonplaats . Heeft u echter een overkapping aan de noordzijde en heeft de overkapping geen grote ramen, dan is de lichtinval al een heel stuk minder. Met een lichtstraat op maat heeft u extra comfort en heeft u geen elektrisch licht nodig om van uw veranda of serre in uw woonplaats te genieten.

Wensen naar de juiste verlichting

Met de juiste verlichting in uw veranda, serre of buitenverblijf in uw woonplaats creëert u de ideale buitenplek voor overdag en in de avond. Wilt u een romantische sfeer creëren kies dan voor warme lampen met een gele kleur. Of wilt u een minder opvallende verlichting? Het is allemaal mogelijk de keus is aan u!

Overzicht

Ook op zoek naar verlichtingsmogelijkheden in uw woonplaats, kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel , Assen , Azewijn , Baarlo lb , Bakhuizen