Verwarmingsmogelijkheden

Wilt u ook in het najaar genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf in uw woonplaats? De VerandaSpecialist is ook de specialist als het gaat om een geschikte verwarming in uw woonplaats. Wij van De VerandaSpecialist bieden verschillende soorten verwarming zoals: haarden en kachels aan in  uw woonplaats. Het is belangrijk dat u ondanks het weer optimaal van uw buitenverblijf in  uw woonplaats kan genieten. Wij bieden warmte service naar wens aan. Daarnaast houden wij ook rekening met duurzaamheid.

Houtkachels

Bij een houtkachel wordt doormiddel van het stoken van hout de warmte gerealiseerd. Het hout wordt namelijk als brandstof gebruikt. De afgegeven stralingswarmte is veel behaaglijker dan convectiewarmte. Door het unieke verbrandingssysteem wordt 90% van de gassen en deeltjes van de rook omgezet in warmte. De verbranding kan elektronisch worden geregeld, zo worden er relatief weinig giftige afvalstoffen geproduceerd.

Houtkachels met warmtewisselaar

Houtkachels met warmte wisselaar zorgen voor een gestructureerde warmteoverdracht. Dit systeem zorgt voor een ideale combinatie Van een houtkachel, centrale verwarming en het leveren van warm water.

Straalkachel/infrarood verwarming

Deze kachel geeft infrarode straling en convectiewarmte af aan de lucht. Hierdoor warmt de ruimte snel op en kunt u genieten van een lekkere warme temperatuur.

Pellet kachel

In een pellet kachel worden houtpellets verbrand. De cilindervormige korrels zijn gevormd door samengeperst houtafval, dat is een vaste brandstof dat veel wordt gebruikt. De verbranding wordt precies gecontroleerd en heeft daardoor een hoog rendement, tussen de 80 tot 97%. De optimale verbranding zorgt ervoor dat de kachel zowel binnen als buiten uw veranda of serre weinig geurhinder veroorzaakt. Afhankelijk van de isolatie kan met een vulling pellets één tot vijf dagen worden gestookt. Maak optimaal gebruik van duurzame energie en bespaart tot wel 50% op de energie kosten.

Contact

Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. , ook de afvoerpijpen en de schoorsteen wordt door ons verzorgd. Wij leveren eersteklas materialen die voldoen aan de hoogste DIN+ standaarden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Opzoek naar een verwarming in uw woonplaats , kijk dan op een van deze pagina’s: t Hoekje , Axelsche Sassing , Biezen , Brijdorpe , De Knol , Dishoek , Elkerzee , Graszode , Heikant , Hoogedijk , Kapelle , Kloetinge , Kreverhille , Lewedorp