Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag wordt met zorg in behandeling genomen. Onze verkoopadviseurs streven ernaar om binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

Onze werkwijze

Iedere woning is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Om tot de realisatie van uw ideale buitenverblijf te komen, nemen wij u graag mee in onze werkwijze.

01

Adviesgesprek

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij komen graag bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Zo krijgen wij direct een indruk van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Neem contact op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak
02

Offerte

Aan de hand van uw wensen maken wij een duidelijk gespecificeerde offerte. In de offerte vindt u de kosten van het complete project. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u exact wat u te wachten staat.

03

Ontwerp

Bij opdracht maakt onze tekenaar een 3D-ontwerp. Hierop vindt u de woning in combinatie met uw op maat ontworpen veranda of tuinkamer. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

04

Werkvoorbereiding

Nadat de tekening akkoord is, gaat de werkvoorbereider aan de slag met uw maatwerk veranda. Vanaf dat moment is de werkvoorbereider uw contactpersoon. Hij komt bij u inmeten, maakt een technische uitwerking en regelt dat de benodigde materialen en worden ingekocht.

05

Realisatie

Onze timmermannen starten met de voorbereidingen in de werkplaats en bij u op locatie. Indien nodig wordt een fundering gestort. Daarna gaan zij aan de slag met de opbouw, eventueel het monteren van een lichtstraat, de isolatie en het aanleggen van elektra. Na de afwerking komt één van onze dakdekkers langs om het geheel af te maken met de dakbedekking.

06

Eindresultaat

Uw veranda is gerealiseerd! Aan u om het geheel af te maken met een passende inrichting. Zijn er nog aandachtspunten of is alles naar wens? Wij nemen na verloop van tijd altijd contact met u op om het gerealiseerde project door te spreken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

meer dan 10 jaar ervaring
klanten geven ons een 9.6
team van 38 specialisten

Lees de ervaringen van onze klanten

Mehmet Nuri Sevgin

We hebben onlangs een veranda laten plaatsen door Veranda Specialist uit Barneveld en ze hebben fantastisch werk geleverd. Vanaf het eerste contact tot de finishing touch verliep alles soepel. Het team was vriendelijk, netjes en professioneel, en de communicatie verliep gedurende het hele proces vlekkeloos. We zijn ontzettend blij met de prachtige veranda en ons gezin is zeer tevreden. Hartelijk dank aan het team van Veranda Specialist voor deze geweldige ervaring! Zeer aanbevolen!

Rens van Meegen

Mooi resultaat, denken goed mee. Op wat (onvermijdelijke) bouwproblemen na is het best snel gegaan. Eerlijke Vakmensen.

mehdi hamdi

De Verandaspecialist heeft voor ons een serre-uitbouw gemaakt. het hele proces van onderhandelen, aanpassen van het ontwerp en de bouw is zeer goed verlopen

Rob Bransz

De verandaspecialist heeft het dak van onze serre gerenoveerd. we zijn erg tevreden over de oplossing van onze langdurige lekkageproblemen en over het vakmanschap van het bedrijf. Tenslotte hebben we met veel plezier geconstateerd dat "" afspraak is afspraak" voor de verandaspecialist geen loze kreet is.

Maurice Roumimper

Door de Veranda specialist is bij ons en zeer nette veranda gerealiseerd. Tot in de details door vakmensen opgeleverd precies volgens wens en afspraak. De voorbereiding, realisatie en nazorg zijn perfect uitgevoerd. Ik kan niet anders zeggen dat het er fantastisch uit ziet en van zeer goede kwaliteit is. Terecht dat dit de specialist is. De openhaard, het timmerwerk, ramen en dakwerk is met zorg gedaan. Mijn complimenten!