Luxe verlichting 

Het toevoegen van verlichting aan uw veranda is niet alleen erg handig maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting of stroompunten zodat u zelf de verlichting gemakkelijk kan aansluiten.

Voorbeeld van houten lamellenwanden bij een poolhouse op maat

Sfeerverlichting voor uw buitenverblijf 

We maken al onze buitenverblijven op maat, daarmee is alles mogelijk. Zo is de keuze voor de verlichting ook helemaal aan u. Gaat u voor warm, geel, koud of wit licht? Voor LED lampen of juist moderne verlichting op zonne-energie? We snappen dat u bij het lezen hiervan niet direct een beslissing kunt maken. Daarom informeren we u graag over de mogelijkheden, zodat u aanbevelingen ontvangt die bij uw buitenverblijf en wensen past.

Om een optimale sfeer te creëren, raden we aan om meerdere lampen te plaatsen. Wanneer de lampen weinig licht geven, worden ze dichtbij elkaar geplaatst. Hoe meer licht een lamp uitstraalt, hoe verder ze van elkaar worden gemonteerd. Ook wanneer u enkel een lamp wilt met bewegingssensor plaatsen we deze graag voor u. De verlichting heeft niet alleen een praktische functie, het creëert sfeer en is ook goed ter preventie van inbraak.

Luxe veranda met open haard

Verlichting in uw veranda

Er zijn heel veel mogelijkheden. De VerandaSpecialist biedt verschillende vormen van verlichting. Hierbij kunt u denken aan spots, hanglampen en sfeervolle lichtsnoeren. Het is ook mogelijk om enkel de stroompunten door ons aan te laten sluiten zodat u gemakkelijk zelf uw verlichting kunt installeren.

Welke accessoires zijn er mogelijk?

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Vakpersoneel de verandaspecialist

Wie is De VerandaSpecialist?

Als specialist in houtbouw weten wij als geen ander uw veranda of ander buitenverblijf geheel in stijl van uw woning te bouwen. Ons team van specialisten werkt met hoogwaardige materialen en levert vakwerk. Wij maken voor iedereen een uniek ontwerp. Aan de hand van maatwerk kunnen wij het beste resultaat leveren: een luxe veranda waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Wij plaatsen met plezier uw verlichting op maat in uw nieuwe maatwerk buitenverblijf. We vertellen u graag over de mogelijkheden in een adviesgesprek aan huis. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.