Haarden & kachels 

Op zoek naar een luxe veranda met open haard? Wij realiseren uw exclusieve buitenverblijf inclusief luxe accessoires. Een open haard, houtkachel of heater brengt veel warmte en sfeer in uw veranda op maat. Lees meer over de mogelijkheden.

Koof voor open haard in maatwerk veranda

Verwarming voor uw veranda 

Het hele jaar door comfortabel genieten van het buitenleven? Dat kan in een luxe veranda mét een haard of een kachel. Wanneer het buiten wat kouder wordt, kunt u heerlijk bij de kachel zitten. De VerandaSpecialist biedt diverse haarden en kachels aan. Deze kunnen we direct inbouwen bij het plaatsen van uw buitenverblijf.

Onze vakspecialisten hebben veel ervaring met het inbouwen van luxe haarden en kachels en plaatsen deze dan ook met de grootste zorgvuldigheid. We bieden veel verschillende mogelijkheden aan; denk aan gaskachels, houtkachels en heaters.

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Gas- of houtkachels 

Een gas- of houtkachel geeft uw veranda net dat beetje extra. De één werkt door middel van gas en de ander op basis van houtblokken, zoals de namen al doen vermoeden. Na het aansteken van een houtkachel geniet u van een sfeervol knapperend haardvuur. Een haard kachel heeft ook een schoorsteen of rookkanaal nodig om goed te kunnen functioneren. Dat wordt dan ook door ons van A tot Z geregeld.

Voorbeeld van een heater bij een veranda met lichtstraat

Terras- of infrarood verwarming 

Deze kachel geeft infrarode straling en convectiewarmte af aan de lucht. Hierdoor warmt de ruimte snel op en kunt u genieten van een comfortabele temperatuur. De terrasverwarming werkt elektrisch. Vaak kun je deze met een afstandsbediening of app aan- en uitzetten. Een terrasverwarmer wordt ook wel een heater genoemd.

Wat zijn de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Naast de inbouw van uw kachel zorgen we voor een afvoerpijp en schoorsteen. Wij leveren eersteklas materialen die voldoen aan de hoogste DIN+ standaarden. Op deze manier maakt u uw veranda, serre of buitenverblijf compleet met een fijne kachel of haard. Wij adviseren u graag welke kachel geschikt is voor uw veranda.

Bekijk ook onze andere luxe accessoires 

Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie

Meer weten?

Met een haard of kachel kunt u nog langer in het seizoen genieten van uw veranda, serre of buitenverblijf! Bekijk gerust eens onze gerealiseerde buitenverblijven ter inspiratie. Of vraag direct een adviesgesprek aan. Een van onze verkoopadviseurs komt graag bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Hierna maakt onze tekenaar een 3D-ontwerp. Zo kunnen wij een buitenverblijf geheel naar uw wensen realiseren!