Onze werkwijze

Iedere woning is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Om tot de realisatie van uw ideale buitenverblijf te komen, gaan er eerst altijd een paar stappen aan vooraf. We lichten dit graag voor u toe, zo weet u wat u kunt verwachten.

Adviesgesprek

Wij komen langs voor een adviesgesprek

Bij ons staan uw wensen centraal. Uw buitenverblijf wordt geheel op maat gemaakt. Daarom komen wij graag bij u thuis langs
voor een adviesgesprek. Zo krijgen wij tijdens het gesprek direct een indruk van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Bij een veranda of serre die aan de woning gebouwd wordt, zorgt een ontwerp in de stijl van de woning voor een prachtig geheel.

Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Gedetailleerde offerte

Aan de hand van de besproken informatie tijdens het adviesgesprek maakt de verkoopadviseur een gedetailleerde offerte. Onze offertes zijn altijd compleet. We nemen alle benodigde materialen, uren en werkzaamheden mee in de offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ontwerp

U ontvangt een uniek ontwerp

Na het akkoord op de offerte gaan onze tekenaars aan de slag met uw unieke 3D ontwerp. Hierop vindt u de woning met uw maatwerk serre of veranda. Elk ontwerp is uniek bij De VerandaSpecialist. Met een 3D tekening heeft u van tevoren een goed beeld van het eindresultaat.

De VerandaSpecialist

De bouw kan beginnen!

Als u akkoord bent gegaan met de offerte kan het echte werk beginnen. In onze werkplaats bereiden we zo veel mogelijk onderdelen van uw buitenverblijf voor. Zo kunnen we ter plaatse uw unieke buitenverblijf in een relatief korte tijd realiseren. Onze gespecialiseerde vakmensen maken uw locatie bouwrijp en storten indien nodig een fundering. Uiteraard bepalen we de realisatie van uw buitenverblijf volledig in overeenstemming met uw agenda.

Luxe houten overkapping

Oplevering van uw buitenverblijf

Uw buitenverblijf is gerealiseerd! Is alles naar wens of zijn er nog aandachtspunten? Wij nemen na de bouw van uw veranda of serre altijd contact met u op om het gerealiseerde project door te spreken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Na de realisatie is het aan u om uw buitenverblijf te voorzien van een prachtig interieur. Om u op weg te helpen geven wij een aantal tips voor het stijlvol inrichten van uw buitenverblijf.