Vijfstappenplan

Ieder huis is uniek, iedere tuin is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Wij ontwerpen en bouwen graag uw luxe veranda of terrasoverkapping. Om tot realisatie te komen van uw ideale buitenverblijf, doorlopen wij altijd vijf stappen. Uw huis, tuin en het nieuwe buitenverblijf moeten goed op elkaar afgestemd zijn om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Alleen zo zult u optimaal genieten van uw houten veranda.

Luxe serre of tuinkamer van de VerandaSpecialist

1. Contact

Bij ons staat u in het middelpunt. Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke wensen maken wij graag een persoonlijke afspraak. Vaak is dat bij u thuis, zodat wij direct een indruk krijgen van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Klassieke veranda te Joppe

2. Ontwerp

Tijdens ons eerste contact geeft u duidelijk aan wat uw wensen zijn. Wij bekijken uw woonhuis en tuin en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw buitenverblijf. Zijn alle gegevens, wensen en eisen bekend? Dan gaan we direct aan de slag met een uniek 3D ontwerp.

3. Offerte

Is het ontwerp helemaal bekend? Dan kunnen wij een duidelijk gespecificeerde offerte voor u opmaken. Onze offerte is helder, duidelijk en realistisch. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan en weet u exact wat u te wachten staat. Uiteraard nemen wij daarna ook contact met u op om de tekening en offerte samen door te nemen. Bent u helemaal tevreden? Dan volgt de volgende stap: de montage van uw eigen buitenverblijf.

Groepsfoto 7

4. Montage

Als u akkoord bent gegaan met de offerte begint voor ons het echte werk. In onze werkplaats bereiden we zo veel mogelijk onderdelen van uw buitenverblijf voor. Zo kunnen we ter plaatse uw unieke buitenverblijf in een relatief korte tijd realiseren. Onze gespecialiseerde vakmensen maken uw locatie bouwrijp en storten indien nodig een fundering. Uiteraard bepalen we de realisatie van uw buitenverblijf volledig in overeenstemming met uw agenda.

5. Oplevering

Uw droom is gerealiseerd. Aan u de eer om uw buitenverblijf volledig naar eigen inzicht in te richten. De komende weken doet u ervaringen op tijdens uw verblijf of gebruik van uw nieuwe droomverblijf. Zijn er nog aandachtspunten of is alles naar wens? Wij nemen altijd contact met u op om het gerealiseerde project nogmaals door te spreken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Klassieke veranda te Joppe