Vijfstappenplan

Ieder huis is uniek, iedere tuin is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Wilt u dat wij uw droomverblijf creëren? Dan doorlopen wij altijd een vijf stappenplan om tot realisatie te komen van uw ideale buitenverblijf.

Uw huis, tuin en het nieuwe onderkomen moeten goed op elkaar afgestemd zijn om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Alleen zo zult u optimaal genieten van uw nieuwe buitenverblijf.

 

1. Contact

Wilt u dat wij uw droom realiseren? Wij ontwerpen en bouwen graag uw prachtige buitenverblijf waar u heerlijk kunt verblijven. Bij ons staat u in het middelpunt. De klant is tenslotte koning. Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke wensen maken wij graag een persoonlijke afspraak. Vaak is dat bij u thuis, zodat wij direct een indruk krijgen van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

2. Ontwerp

Tijdens ons eerste contact geeft u duidelijk aan wat uw wensen zijn. Wij bekijken uw woonhuis en tuin en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw buitenverblijf. Zijn alle gegevens, wensen en eisen bekend? Dan gaan we direct aan de slag met een uniek ontwerp.

3. Offerte

Is het ontwerp helemaal bekend? Dan kunnen wij een duidelijk gespecificeerde offerte voor u opmaken. Daarnaast maken wij een 3D tekening. Onze offerte is helder, duidelijk en realistisch. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan en weet u exact wat u te wachten staat. Uiteraard nemen wij daarna ook contact met u op om de tekening en offerte samen door te nemen. Bent u helemaal tevreden? Dan volgt de volgende stap: de montage van uw eigen buitenverblijf.

4. Montage

Als u akkoord bent gegaan met de offerte begint voor ons het echte werk. In onze werkplaats bereiden we zo veel mogelijk onderdelen van uw buitenverblijf voor. Zo kunnen we ter plaatse uw unieke buitenverblijf in een relatief korte tijd realiseren. Onze gespecialiseerde vakmensen maken uw locatie bouwrijp en storten indien nodig een fundering. Uiteraard bepalen we de realisatie van uw buitenverblijf volledig in overeenstemming met uw agenda.

5. Oplevering

Van harte gefeliciteerd, uw droom is gerealiseerd. Aan u de eer om uw buitenverblijf volledig naar eigen inzicht in te richten. De komende weken doet u ervaringen op tijdens uw verblijf of gebruik van uw nieuwe droomverblijf. Zijn er nog aandachtspunten of is alles naar wens? Wij nemen altijd contact met u op om het gerealiseerde project nogmaals door te spreken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!