Onze werkwijze

Iedere woning is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Om tot de realisatie van uw ideale buitenverblijf te komen, gaan er eerst altijd een paar stappen aan vooraf. We lichten dit graag voor u toe, zo weet u wat u kunt verwachten.

Adviesgesprek

Wij komen langs voor een adviesgesprek

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij komen graag bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Zo krijgen wij direct een indruk van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Ontwerp

U ontvangt een uniek ontwerp

Tijdens ons eerste contact bespreken wij uw wensen. Wij bekijken uw woonhuis en tuin en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw buitenverblijf. Zijn alle gegevens, wensen en eisen bekend? Dan gaat onze tekenaar direct aan de slag met een uniek 3D ontwerp. Hierop vindt u de woning met uw nieuwe buitenverblijf. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

Akkoord op de offerte

Is het ontwerp bekend? Dan kunnen wij een duidelijk gespecificeerde offerte voor u opmaken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u exact wat u te wachten staat. Uiteraard nemen wij daarna ook contact met u op om de tekening en offerte samen door te nemen. Bent u helemaal tevreden? Dan volgt de volgende stap: de realisatie van uw maatwerk buitenverblijf.

De VerandaSpecialist

De bouw kan beginnen!

Als u akkoord bent gegaan met de offerte kan het echte werk beginnen. In onze werkplaats bereiden we zo veel mogelijk onderdelen van uw buitenverblijf voor. Zo kunnen we ter plaatse uw unieke buitenverblijf in een relatief korte tijd realiseren. Onze gespecialiseerde vakmensen maken uw locatie bouwrijp en storten indien nodig een fundering. Uiteraard bepalen we de realisatie van uw buitenverblijf volledig in overeenstemming met uw agenda.

Luxe veranda in Breda

Oplevering van uw buitenverblijf

Uw buitenverblijf is gerealiseerd. Aan u om het geheel af te maken met een passende inrichting. Zijn er nog aandachtspunten of is alles naar wens? Wij nemen na verloop van tijd altijd contact met u op om het gerealiseerde project nogmaals door te spreken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De VerandaSpecialist! Hoe kan ik u helpen?