Veranda's

Bent u op zoek naar een veranda? Wij ontwerpen en bouwen graag uw veranda op maat. Elke veranda is bij ons uniek en wordt met aandacht ontworpen. Wij besteden de grootste zorg aan de details.

Offerte aanvragen
Landelijk poolhouse in Bilthoven

Landelijke veranda

Een landelijke veranda heeft een robuuste, natuurlijke uitstraling. De veranda wordt meestal gebouwd van douglas of eikenhout. Deze houtsoorten kunnen onbehandeld blijven. Dit geeft een natuurlijke uitstraling, wat goed past bij een landelijke veranda.

De houten liggers en staanders van de veranda zijn vaak duidelijk zichtbaar. De staande steunbalken worden voorzien van hardstenen of betonnen sokkels. Vaak zien we dat veranda’s niet in één stijl zijn in te delen, maar een combinatie van stijlen zijn. Zo worden vaak ook klassieke of moderne details meegenomen in het ontwerp van een landelijke veranda. Een landelijke veranda maakt u compleet met een lamellenwand, lichtstraat en open haard. We geven u graag advies op maat. 

Landelijke veranda
Klassieke veranda in Leersum

Klassieke veranda

De klassieke veranda heeft vaak veel sierlijke elementen die het tot een prachtig geheel maakt. Aan de hand van uw woning maken wij het ontwerp van uw klassieke veranda. Zo kijken we naar de boeilijst, kozijnen, eventuele bovenramen en andere details.

Bij de klassieke veranda in Leersum zijn de klassieke details van de woning overgenomen in de veranda. Kijk maar naar de kleine bovenramen, het overstek met sierklossen en de boeilijst. Wij bouwen uw klassieke veranda van hoogwaardig hout, zodat u nog lang van uw veranda kunt genieten. Maak uw veranda af met een terrasvloer, verlichting en een lichtstraat.

Klassieke veranda
Moderne tuinkamer in Elburg

Moderne veranda

Heeft u een moderne woning en bent u op zoek naar een veranda met een strak ontwerp? Dan is een moderne veranda interessant voor u! Wij bouwen uw moderne veranda geheel naar wens.

Wij krijgen dan ook steeds vaker de vraag om een antraciete houten veranda te bouwen. Kies voor een geheel antraciete veranda of ga voor antraciete elementen. Glazen schuifwanden met smalle, zwarte profielen passen goed bij een moderne veranda. Of kies voor een antraciete lichtstraat in een wit dak voor een contrast in kleuren.

Moderne veranda
Veranda met elektrische schermen

Exclusieve veranda

Op zoek naar een veranda met een exclusief ontwerp? Wij bouwen uw veranda geheel op maat. Of het nu gaat om veranda in de stijl van de woning of om een uniek ontwerp; het is allemaal mogelijk met ons maatwerk.

Wij bouwen enkel met hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur van uw veranda. Om uw veranda van comfort te voorzien kunt u verschillende accessoires toevoegen. Denk aan een stijlvolle lichtstraat, ingebouwde open haard of houten terrasvloer.

Exclusieve veranda
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Luxe veranda

Wat kunt u verwachten van een luxe veranda? Niet alleen is deze op maat gemaakt door onze vakmensen, ook ontvangt u een uniek ontwerp en wordt uw veranda voorzien van luxe accessoires.

Met een lichtstraat in uw veranda geniet u volop van daglicht in uw veranda. Voeg elektrische schermen toe onder de lichtstraat en aan de buitenzijde van de veranda om schaduw te creëren. Deze zitten prachtig weggewerkt in de veranda. Met sfeervolle verlichting en een open haard maakt u het geheel helemaal af. We geven u graag advies op maat. 

Luxe veranda

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.