Terrasvloeren

Wilt u door ons een luxe buitenverblijf laten bouwen met terrasvloer? De VerandaSpecialist realiseert graag uw exclusieve veranda, poolhouse of terrasoverkapping inclusief luxe accessoires. Lees meer over onze terrasvloeren.

Luxe veranda

Veranda met terrasvloer 

Een terrasvloer geeft een extra dimensie aan uw luxe buitenverblijf. Zo wordt uw buitenverblijf echt afgescheiden van uw tuin. Met een opstapje creëert u een podium effect en bent u veilig voor de regen. Pas uw nieuwe terrasvloer aan op de stijl van uw buitenverblijf en woning. Al onze producten worden op maat gemaakt en kunnen daarom helemaal aangepast worden naar uw wensen.

Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor een vloer bij uw buitenverblijf. De opties zijn onder andere een (keramische) tegelvloer, vlonder of houtlook tegels. U kunt ook kiezen voor een landelijke vloer met tegels en waaltjes eromheen. Naast een houten vloer is het mogelijk om een vloer in Keralit te leveren. Dit materiaal staat bekend als een kunststof waar gevels mee bekleed worden, maar het is ook geschikt voor een stevige terrasvloer.

Naast deze opties zijn onze terrasvloeren beschikbaar in vele vormen en maten. Dit biedt u de mogelijkheid om uw terrasvloer helemaal te passen aan de stijl van uw buitenverblijf. Of dit nu modern, klassiek of landelijk is.

Andere luxe accessoires voor uw buitenverblijf 

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie
Landelijke veranda met heater

Wie is De VerandaSpecialist?

De VerandaSpecialist is een bedrijf vol vakkundige houtbouwers. Of het nu om een veranda, overkapping, poolhouse of serre gaat, wij bouwen het van hoogwaardige houtsoorten. Zo weten we exclusief maatwerk en unieke ontwerpen te leveren. Onze klanten genieten dan ook jarenlang van onze gerealiseerde projecten. Uniek voor onze buitenverblijven is dat wij verschillende bouwstijlen realiseren. Wij bouwen uw veranda compleet in de stijl van uw woning.

We vertellen u graag over de mogelijkheden in een adviesgesprek. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en goed beeld te krijgen van de woonsituatie. Aan de hand van uw wensen ontvangt u van ons een persoonlijk 3D-ontwerp en een overzichtelijke offerte.