Wilt u graag een luxe tuinkamer op maat aan uw woning laten bouwen? Of u nou een houten tuinkamer, klassieke, exclusieve of design tuinkamer wilt, De VerandaSpecialist heeft jaren ervaring.

Bekijk ook: Tuinatelier, Kapschuur, Blokhut, Terrasoverkapping, Tuinhuis of gastenverblijf.

Luxe tuinkamer op maat

Een luxe tuinkamer is een luxe verblijf dat zorgt voor veel wooncomfort. De aanbouw of losse luxe tuinkamer is een goed alternatief voor de serre maar is flexibeler qua opzet.

Geniet van een oase van licht tijdens donkere dagen en profiteer van een warm briesje met een luxe tuinkamer.

Mogelijkheden luxe aanbouw tuinkamer

Een tuinkamer kan op diverse manieren ingericht en gebouwd worden. U heeft de keuze:volledig buiten zitten of beschut achter wegklapbare wanden. Wordt het kouder dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas.

Zo zit u beschut en kunt u toch lekker in uw tuin zitten. Een luxe tuinkamer wordt zo een mooie plaats waar u zowel in de zomer als in de winter optimaal gebruik van kunt maken.

Contact de VerandaSpecialist

Ons vakkundige team bouwt al jaren luxe buitenverblijven en werkt met duurzame materialen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd met onze kennis, ervaring en vakmanschap en voeren uw ontwerp tot in detail perfect uit. Dan heeft u een mooie luxe houten tuinkamer. De productie en realisatie bevinden zich allemaal onder één dak. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.