Wilt u graag een luxe geisoleerde tuinkamer op maat aan uw woning laten bouwen? Of u nou een houten tuinkamer, klassieke, exclusieve of design tuinkamer wilt, De VerandaSpecialist heeft al meer dan tien jaar ervaring met het bouwen van buitenverblijven. Een plek waar u met gasten kunt gaan zitten en waar altijd heerlijk licht naar binnen valt, of een plek waar uw kinderen met vrienden afgescheiden kunnen zitten. De ultieme plek om te ontspannen in in een tuinkamer, die we graag op maat bouwen.

Bekijk ook: Tuinatelier, Kapschuur, Blokhut, Terrasoverkapping, Tuinhuis of gastenverblijf.

Contact over uw veranda

Luxe geisoleerde tuinkamer op maat

Een luxe tuinkamer is een prachtig verblijf wat zorgt voor veel wooncomfort. De aanbouw of losse luxe tuinkamer is een goed alternatief voor een serre maar is flexibeler qua opzet. Geniet van een oase van licht tijdens donkere dagen en profiteer van een warm zomerbriesje met een luxe tuinkamer.

Veranda inspiratie

Mogelijkheden luxe aanbouw tuinkamer

Een tuinkamer kan op diverse manieren ingericht en gebouwd worden. U heeft de keuze: volledig buiten zitten of beschut achter wegklapbare wanden. Wordt het kouder, dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas.

Zo zit u beschut en kunt u toch lekker in uw tuin zitten. Een luxe tuinkamer wordt zo een mooie plaats waar u zowel in de zomer als in de winter optimaal gebruik van kunt maken.

Een veelgekozen materiaal voor een luxe tuinkamer is hout. Dat is ook niet bijzonder, want een houten tuinkamer biedt veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit veel soorten hout zoals eikenhout, naaldhout of Douglas hout. De voordelen van een houten tuinkamer zijn dat het sterk, duurzaam en isolerend is.

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat wensen vervuld en de meest unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van twaalf specialisten maakt graag uw unieke buitenverblijf of aanbouw van hoogwaardige materialen. Bij onze projecten kunt u zien wat we tot nu toe gemaakt hebben.

Wij realiseren uw luxe tuinkamer graag van A tot Z. Hiervoor komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens die ontmoeting bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen met de offerte.