Tuinkamer

Wilt u een luxe tuinkamer op maat aan uw woning laten bouwen? Of u nu een klassiek, exclusief of modern buitenverblijf wilt, het is allemaal mogelijk met de luxe houtbouw van De VerandaSpecialist.

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda

Wat is een tuinkamer

Een luxe tuinkamer is een prachtig buitenverblijf wat zorgt voor veel wooncomfort. Een aangebouwde of losstaande tuinkamer is een goed alternatief voor een serre. In tegenstelling tot een serre is een tuinkamer niet volledig geïsoleerd. Het is vergelijkbaar met een veranda met glazen schuifwanden. Een tuinkamer kan op diverse manieren gebruikt worden. U heeft de keuze: volledig buiten zitten of beschut achter de wegschuifbare wanden. Wordt het kouder, dan kunt u kiezen voor een buitenruimte achter glas. Zo zit u beschut en kunt u toch aangenaam in uw tuin zitten.

Dit luxe buitenverblijf is een fijne plek waar u zowel in de zomer als in de herfst en lente optimaal gebruik van kunt maken. Een tuinkamer is ideaal voor het ontvangen van gasten. Een ruimte waar veel licht naar binnen valt. Helemaal wanneer u kiest voor een tuinkamer met lichtstraat. Oftewel; de ultieme plek om te ontspannen voor jong en oud.

Offerte aanvragen?

Exclusief buitenverblijf op maat

Een tuinkamer bouwen wij van glas en hout. Er zitten namelijk veel voordelen aan het werken met hout. Het is sterk, duurzaam en isolerend. U kunt bij De VerandaSpecialist kiezen uit veel soorten kwalitatief hout zoals eikenhout, meranti of mahonie.

De VerandaSpecialist realiseert uw houten buitenverblijf van A tot Z. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens die ontmoeting horen we graag uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Hierna ontvangt u de offerte en gaat onze tekenaar aan de slag met de 3D tekening.

Accessoires voor uw tuinkamer

Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Een moderne tuinkamer van hout gemaakt met glazen schuifwanden

Over De VerandaSpecialist

Al meer dan tien jaar staan we voor onze klanten klaar. Afgelopen jaren hebben we heel wat unieke en luxe buitenverblijven opgeleverd. Ons team van bijna 30 vakmensen maakt graag uw luxe houten buitenverblijf van hoogwaardige materialen.

Bent u op zoek naar een geïsoleerde ruimte zoals een serre of tuinkantoor? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Neem eens een kijkje bij De SerreSpecialist voor onze gerealiseerde serres.

Advies opvragen?

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

Door heel Nederland

De VerandaSpecialist werkt
door héél Nederland.