Een kijkje in de accessoires voor uw maatwerk veranda

Aan welke mogelijkheden moet u dan denken? Bijvoorbeeld aan een elektrisch zonnescherm, lichtstraat, open haard en kachel. De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze maatwerk buitenverblijven.

 • Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

  Lichtstraat

  Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

 • Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

  Elektrische schermen

  Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

 • Poolhouse met antraciete shutters

  Lamellendak & lamellenwand

  Kies voor een veranda met een luxe lamellendak of lamellenwand. Geniet van de zon of schaduw met een lamellendak. Of creëer meer privacy met een lamellenwand.

 • Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

  Glazen schuifwanden

  Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

 • Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

  Haarden en kachels

  Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

 • Landelijke veranda in lichtstraat

  Terrasvloeren

  Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

 • Luxe veranda in Breda

  Verlichting

  Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.