Klassieke veranda

Heeft u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag uw veranda in klassieke stijl.

Klassieke veranda

Hoe ziet een klassieke veranda eruit? 

Woningen met een klassieke stijl zijn vaak voorzien van glas-in-loodramen of kleine bovenramen. Wij bouwen veranda’s in dezelfde stijl als uw woning. Onze tekenaar maakt een 3D-tekening aan de hand van uw wensen. Hierop ziet u uw woning met de veranda om alvast een goed beeld te krijgen van het eindresultaat.

De klassieke veranda heeft sierlijke details die volledig in de stijl van uw woning zijn gemaakt. Denk aan glas-in-loodramen, kleine bovenramen, sierlijke klossen, bijpassend klassiek hang- en sluitwerk, bewerkte staanders en een klassiek hekwerk. U kunt kiezen uit diverse soorten duurzaam hout van uitstekende kwaliteit voor uw buitenverblijf.

Offerte aanvragen
Klassieke veranda met lichtstraat

Klassieke veranda op maat

Wij werken voornamelijk met hout. Hout gaat lang mee en is een duurzaam en kwalitatief product. Ook is hout makkelijk bewerkbaar, wat noodzakelijk is voor het bouwen van een veranda met klassieke details. Een klassieke veranda zal het authentieke karakter van uw woonhuis nog meer benadrukken. Een maatwerk veranda geeft niet alleen veel comfort maar is ook nog eens een prachtige toevoeging voor de gehele uitstraling van uw woning.

Een klassieke houten veranda is de perfecte uitbreiding van uw woonomgeving. Het maakt de sfeer helemaal compleet en van de extra zitruimte zult u gegarandeerd genieten! Een veranda is dan ook een investering waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Zo kunt u in de buitenlucht genieten van een langer voor- en naseizoen. Ook kunt u in de zomer comfortabel buiten zitten met een luxe buitenverblijf.

Bekijk onze accessoires voor bij een klassieke veranda

Luxe veranda in Breda

Verlichting

Wij bouwen uw veranda inclusief verlichting. U kunt uit vele soorten verlichting kiezen voor uw veranda. Ook kunt u kiezen uit vele andere veranda accessoires.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda, of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Moderne veranda met houten gevelbekleding

Lichtstraat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw buitenverblijf? De accessoires bepalen uiteindelijk het comfort wat u gaat ervaren in het gebruik van het buitenverblijf. Een luxe accessoire die wij altijd aanraden is de lichtstraat.

Meer informatie
Luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Luxe veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Veranda met glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Klassieke veranda

Welke wensen heeft u voor uw klassieke veranda?

Wij komen graag bij u thuis langs om uw wensen en vragen over onze veranda’s te bespreken. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp dat past bij de stijl van uw huis en tuin. Na het gesprek ontvangt u de 3D tekening en de offerte. Nadat u akkoord hebt gegeven beginnen wij met de voorbereidingen en komen onze vakmensen de veranda bouwen. De VerandaSpecialist realiseert uw klassieke houten veranda van A tot Z.

Wij bouwen veranda’s in verschillende stijlen. Dus ook als u op zoek bent naar een veranda in een andere stijl bent u bij ons aan het juiste adres. Doe inspiratie op uit de moderne veranda, landelijke veranda of luxe veranda. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij denken graag met u mee en geven passend advies!

Contact opnemen

Bekijk meer van onze gerealiseerde projecten in de klassieke stijl

Meer inspiratie
Klassieke veranda in Leersum

Klassieke veranda in Leersum

De klassieke veranda zit vol traditionele details. Van het balkenplafond, de kleine bovenramen tot...

Klassieke veranda met lichtstraat te Ede

Klassieke veranda met lichtstraat te Ede

Deze klassieke veranda met lichtstraat in Ede sluit perfect aan op het woonhuis. De...

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Klassieke veranda te Baarn

Klassieke veranda te Baarn

Deze stijlvol ingerichte veranda is een heerlijke plek om te ontspannen. Tijdens koele zomeravonden...

Veranda klassiek in Blaricum

Klassieke veranda te Blaricum

Deze klassieke veranda aan huis is een heerlijke, lichte plek om tot rust te...

Luxe serre met lichtstraat

Klassieke serre in Zegge

Een unieke, ruime en lichte serre, volledig opgebouwd uit hout. De serre weerspiegelt de...

Luxe klassieke veranda

Klassieke veranda te Joppe

Deze klassieke veranda is volledig in dezelfde stijl gebouwd en geverfd als het woonhuis....

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De VerandaSpecialist! Hoe kan ik u helpen?