Klassieke veranda

Heeft u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassieke of nostalgische veranda die perfect bij uw tuin past. Klassieke woningen uit de vorige eeuw zijn vaak voorzien van glas in loodramen of bovenramen en hun uiterlijk is vrij statig. Een passende klassieke veranda zal het nostalgische uiterlijk van uw woonhuis extra benadrukken.

Klassieke veranda op maat

De klassieke veranda is de perfecte uitbreiding van uw woonomgeving. Het maakt de ambiance nog completer en geeft u extra woonruimte waar u gegarandeerd vaak van zult genieten. De klassieke veranda heeft sierlijke details die volledig in de stijl van uw woning zijn gemaakt en wordt vaak voorzien van klassiek hang- en sluitwerk. U kunt kiezen uit diverse soorten hout van uitstekende kwaliteit en uiteraard werken wij graag duurzaam. Een verblijf in deze klassieke veranda zal een sfeervol genot zijn tijdens bijvoorbeeld lange zomeravonden.

Heeft u bijzondere wensen die in deze klassieke veranda verwerkt dienen te worden? Die nemen we graag mee in het ontwerp.Wij komen graag uw woning en tuin bekijken om een gepast ontwerp te maken.

Contact De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist realiseert uw veranda van A tot Z. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Enkele projecten: