Klassieke veranda

Heeft u een authentiek woonhuis en wilt u daar graag een klassieke veranda aan laten bouwen? De VerandaSpecialist ontwerpt en bouwt graag een klassieke of nostalgische veranda op maat. Woningen met een klassieke stijl zijn vaak voorzien van glas-in-lood-ramen of bovenramen. Een klassieke veranda zal het authentieke karakter van uw woonhuis nog meer benadrukken. Al het voorwerk doen wij van tevoren. In korte tijd monteren wij uw klassieke veranda.

Klassieke veranda op maat

Een klassieke veranda is de perfecte uitbreiding van uw woonomgeving. Het maakt de ambiance helemaal compleet en van de extra woonruimte zult u gegarandeerd genieten! Een veranda is dan ook een investering waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Zo kunt u in de buitenlucht genieten van een langer voor- en naseizoen en in de zomer zit u comfortabel buiten zonder de nadelige effecten van directe zonnewarmte of een mogelijke bui.

 

De klassieke veranda heeft sierlijke details die volledig in de stijl van uw woning zijn gemaakt. Ook wordt de authentieke veranda vaak voorzien van klassiek hang- en sluitwerk. U kunt kiezen uit diverse soorten duurzaam hout van uitstekende kwaliteit. Een verblijf in deze klassieke veranda van hout is een sfeervol genot!

Vertel ons uw wensen

Heeft u bijzondere wensen die in deze klassieke veranda verwerkt dienen te worden? Die nemen we graag mee in het ontwerp. Wij komen graag langs op locatie om een ontwerp te maken dat past bij de stijl van uw huis en tuin. De VerandaSpecialist realiseert uw klassieke veranda van A tot Z. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u!   Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De VerandaSpecialist staat voor u klaar! Wij maken eerst een offerte, zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.